Ο Ig igi Bekali είπε ότι θα κόψει το κεφάλι του για τον Mate. Είναι ώρα

Αν και γνωρίζουμε μόνο τα βασικά για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, υπάρχει ένας τύπος που είναι γνωστός στο νησί μας.

Ένας παράγοντας στο ποδόσφαιρο της χώρας, που θα μπορούσε εύκολα να είναι ένας παράγοντας της κυπριακής ομάδας, με μερικές φορές περίεργες και ανακοινώσεις. Και οι πράξεις του.

Ο λόγος για το Bekali της Ig.

Ένα αγόρι για το οποίο θα μπορούσαμε να γράψουμε για ώρες και ώρες για τα επιτεύγματά του, αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε στο συμβάν με τον μεσαίο του «Απόλλωνα» Florentin Mate.

Έτσι, ο Ματέι, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να νικήσει την Ανόρθωση ενάντια στον Άπορτον χθες, πήγε στο Βουκουρέστι Στεάουα το 2005 από τον Γκιγκί Μπεκάλ, ο οποίος είπε για τον Ματέι ότι ήταν το μεγαλύτερο ταλέντο στη χώρα μετά τον Χακί.

Έξι χρόνια αργότερα, ωστόσο, ընդամենը που εμφανίστηκε στις on άλλες αμειβόμενες ομάδες της Matei μόνο δύο φορές, φαίνεται ότι οι γνώσεις του Becali άλλαξαν 180 βαθμούς.

Σε ένα από τα διάσημα ξεσπάσματα του, ο Μπεκάλιν είπε για τον Ματέι ότι όταν τον έφερα στη Στέαουα, είπα ότι θα ήταν σπουδαίος παίκτης. Αν γίνει ποδοσφαιριστής τώρα, θα κόψω το κεφάλι μου. Γεννήθηκε μόνο για ντρίμπλα. Δεν είχε ούτε δύναμη ούτε ταχύτητα. “Είναι” ελαφρύς “, δεν θα γίνει ποτέ ποδοσφαιριστής.”

Στο τέλος, η Matey όχι μόνο έγινε ποδοσφαιριστής, αλλά και πολύ καλός ποδοσφαιριστής.

Αλλά ήταν λίγο δύσκολο για τον Μπεκάλι να κόψει το κεφάλι του.

Source