Ο Jack Byrne επιβεβαιώνει ότι αποχωρεί από τον Shamrock Rovers

Ο διεθνής διεθνής Δημοκρατίας της Ιρλανδίας Jack Byrne ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον Shamrock Rovers.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μοιράστηκε μια μακρά, συναισθηματική ανάρτηση στο Instagram στο οποίο ευχαρίστησε τον διευθυντή του Rovers Stephen Bradley για την αλλαγή της ζωής του και τον έκανε «πιο κατάλληλο», «δυνατότερο» και «έναν πολύ καλύτερο ποδοσφαιριστή».

«Σήμερα, με τις βαρύτερες καρδιές, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι αποφάσισα να αφήσω τον Shamrock Rovers και τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει και το κάνω με ένα τεράστιο κομμάτι στο λαιμό μου», έγραψε ο Byrne.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Stephen Bradley, Stephen McPhail, Glen Cronin, Darren Dillon, Jose Ferrer, Tony Mac, την ομάδα των πίσω δωματίων, τους συμπαίκτες μου – που μοιάζουν περισσότερο με τους αδελφούς μου – τον πίνακα Rovers, τους καλύτερους θαυμαστές Η Ιρλανδία και όλοι στο Shamrock Rovers για ό, τι έχουν κάνει για μένα τα τελευταία δύο χρόνια.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μητέρα μου και την οικογένειά μου που με καθοδήγησαν τόσο καλά και θα συνεχίσω να δουλεύω τόσο σκληρά για να δικαιολογήσω την πίστη όλων σε μένα.

«Θα κάνω μια ανακοίνωση για το μέλλον μου τις επόμενες ημέρες.

Αναμένεται ότι ο Jack Byrne θα υπογράψει για το APOEL Λευκωσία Η Κύπρος θα συνδεθεί με τον πρώην διευθυντή της Ιρλανδίας Mick McCarthy

Ο Byrne ήταν ένας από τους δύο παίκτες του Rovers θετική δοκιμή για COVID-19 τον Οκτώβριο του 2020.

Ο Μπρν ήταν υπέγραψε για πρώτη φορά στη Shamrock Rovers το 2018 μετά τη σύναψή του με τη σκωτσέζικη πλευρά, ο Kilmarnock FC τερματίστηκε κατόπιν αμοιβαίας συμφωνίας.

Μπρίν προηγουμένως εκπροσώπησε την Ιρλανδία σε επίπεδο U16, U17, U18, U19 και U21 και πέρασε χρόνο με τις Μάντσεστερ Σίτι, Cambuur, Blackburn Rovers, Wigan και Oldham.

Την περασμένη σεζόν, στέφθηκε ο Παίκτης της Χρονιάς του PFAI αφού ο Ρόβερς έφτασε στον τίτλο του πρωταθλήματος.

Source