Ο Jack Byrne πρόκειται να συμμετάσχει στο Mick’s Cypriot Side APOEL

Ο Byrne πρόκειται να ενταχθεί στην κυπριακή πλευρά APOEL: Ο μέσος της Ιρλανδίας Jack Byrne πρόκειται να ενταχθεί στην κυπριακή πλευρά APOEL σε συμφωνία δυόμισι ετών.

Ο αστέρας του Τζακ Τζακ Μπάρν φαίνεται να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας του εκτός Ιρλανδίας. Αποχώρησε την Κυριακή για να ξεκινήσει συνομιλίες με την κυπριακή πλευρά APOEL, που διαχειρίζεται επί του παρόντος ο Mick McCarthy.

Ο πρώην διευθυντής της Ιρλανδίας ανέλαβε την ομάδα τον Νοέμβριο μετά την απόλυση του Μαρίνου Οζονίδη. Η APOEL είναι η πιο επιτυχημένη ποδοσφαιρική ομάδα της Κύπρου, αλλά τις τελευταίες σεζόν έχει αγωνιστεί.

Βρίσκονται επί του παρόντος στην ένατη θέση στο πρώτο τμήμα της Κύπρου, χρησιμοποιώντας το παράθυρο του Ιανουαρίου για την ανοικοδόμηση της ομάδας. Το συμβόλαιο του Byrne έληξε στο τέλος της περασμένης σεζόν και έκτοτε απέρριψε την ανανέωση.

Η απορριφθείσα σύμβαση στο Rovers περιγράφεται από τον τρέχοντα διευθυντή Stephen Bradley ως «φανταστικός” Από την άφιξή του στο Hoops το 2018, ο μέσος κέρδισε τον παίκτη PFA της χρονιάς που τρέχει δύο χρόνια.

Ο Jack Byrne συνδέθηκε με απροσδόκητη επανένωση με τον Mick McCarthy - Pundit Arena

Έχει επίσης σπάσει σε δύο ομάδες της Ιρλανδίας υπό δύο διαφορετικούς προπονητές, κάνοντας το πρώτο του ανώτερο καπάκι. Με την πρόσφατη άνοδο του στη φήμη κερδίζοντας ευρεία προσοχή από πολλούς συλλόγους. Όμιλοι όπως το Στόουκ, το Μπόρνμουθ και το Κολοράντο Ράπιντς ενδιαφέρθηκαν όλοι για την υπογραφή του Ιρλανδού.

Ωστόσο, αφού πήρε λίγο χρόνο τα Χριστούγεννα για να πάρει την απόφασή του, φαίνεται ότι βρήκε επιτέλους την ιδανική ομάδα.

«Θα καθίσω με την οικογένειά μου και θα μάθω ό, τι υπάρχει στο τραπέζι. Θα κάνω μια απόφαση που είναι καλύτερη για μένα, την οικογένειά μου και το ποδόσφαιρο μου »

Από τις πρόσφατες αναφορές, ο μέσος θα υπογράψει συμφωνία δυόμισι ετών με την APOEL. Η κίνηση του Δουβλίνου πρόκειται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ημέρες καθώς περιμένει να βάλει χαρτί σε χαρτί.

Διαβάστε τα άλλα άρθρα μας για τα πάντα Ποδόσφαιρο

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα

Το LiveScores είναι πλέον διαθέσιμο στο VRscores.com

Source