Ο Jack Byrne πρόκειται να υπογράψει με την Κύπρο την ομάδα APOEL Λευκωσία υπό τη διαχείριση του Mick McCarthy

Ο Jack Byrne είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μετάβαση στο APOEL Λευκωσία μετά την ολοκλήρωση ιατρικής.

Ο Ιρλανδός διεθνής αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Shamrock Rovers μόλις δύο χρόνια μετά την ένταξή του στο Tallaght από το Kilmarnock – και μετά την έμπνευση του Hoops στον τίτλο Premier Division την περασμένη σεζόν, το πρώτο του συλλόγου από το 2011

Ο Byrne, 24 ετών, θα επανενωθεί με τον Mick McCarthy, ο οποίος του έδωσε το ανώτερο διεθνές ντεμπούτο του σε φιλικό με τη Βουλγαρία τον Σεπτέμβριο του 2019.

Ο McCarthy ήταν πρόθυμος να φέρει το playmaker του midfield από τότε που ανέλαβε τη δουλειά με τον Κυπριακό σύλλογο στις αρχές του περασμένου μήνα.

Ο Byrne πέρασε χρόνο στη Ντόχα πριν από τα Χριστούγεννα, όπου πήρε λίγο χρόνο για να αποφασίσει το μέλλον του με τους Μπόρνμουθ, Στόουκ και Κολοράντο Ράπιντς, σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι ενδιαφέρονται να τον υπογράψουν.Ο πρώην διευθυντής της Ιρλανδίας Mick McCarthy

Ο Dubliner είχε μια συμφωνία με τον Rovers να επιστρέφει στο καλοκαίρι ότι θα έκανε το μυαλό του μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία όταν τελείωσε η σεζόν.

“Θα κάνω μια απόφαση που είναι καλύτερη για μένα, την οικογένειά μου και το ποδόσφαιρο μου”, είπε πρόσφατα.

Ο Rovers είχε κάνει μια «φανταστική» προσφορά για να διατηρήσει τις υπηρεσίες του, ενώ ο Dundalk έκανε επίσης μια ώθηση για να υπογράψει το PFAI Player of the Year 2019 και 2020 και το SSE Airtricity 2020 / SWAI Personality of the Year.

Μιλώντας την περασμένη εβδομάδα, ο προϊστάμενος του Χουπς Στίβεν Μπράντλεϊ ισχυρίστηκε ότι θα ήταν «αδίκημα με απόλυση» από την πλευρά του να μην έχουν παρατάξει αντικαταστάσεις.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρώην βετεράνος του Μπέρνλι, Chris McCann και ο Ντάνι Μανδρίου του Βοημίας υπέγραψαν η Rovers με απόφαση που εκκρεμεί από τον Byrne.

Ωστόσο, η απώλεια του Byrne είναι ένα μεγάλο πλήγμα στις φιλοδοξίες των Hoops να διατηρήσουν τον τίτλο τον επόμενο χρόνο, δεδομένης της επιρροής του στην ομάδα.

.Source