Ο Jailbird Charles Bronson «εκπλήσσεται» καθώς το pop single είναι το Νο1 κορυφαίο – στην Κύπρο

Το ποπ single του Jailbird Charles Bronson είναι το top-chart – τουλάχιστον στην Κύπρο.

Το τραγούδι της μακράς διάρκειας Only Mad Men Crawl έκανε το Νο1 στα εθνικά charts.

Θα εισέλθει στην αντίστροφη μέτρηση του Ηνωμένου Βασιλείου στο Νο31 το βράδυ της Κυριακής και θα χτυπήσει επίσης το Νο3 στη Σουηδία.

Ο con – ο οποίος άλλαξε το όνομά του σε Charles Arthur Salvador – δεσμεύτηκε να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με διάφορους τραγουδιστές, εάν αφεθεί ελεύθερος από τη φυλακή μετά την απαλλαγή του.

Και είπε ότι ήταν πάνω από το φεγγάρι ότι το φιλανθρωπικό κομμάτι – που ήταν μια συνεργασία με το βρετανικό ντουέτο Lost Vegas με έδρα την Κύπρο – είχε λάβει καλά.Ο Μπρονσον λέει ότι «γεννήθηκε για να γράφει τραγούδια»

Ο Μπρονσον είπε στον γιο του Τζορτζ Μπάμπι: «Διπλή φούσκα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι στα charts στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Νο1 στην Κύπρο.

«Είμαι τόσο περήφανος, δεν μπορώ να το πιστέψω, με εκπλήσσει. Κανείς δεν είχε ρεκόρ Νο1 στη φυλακή.

«Μόλις ξεκίνησε, φίλε μου. Γεννήθηκα για να γράφω τραγούδια και θα κάνω περισσότερα.

«Θέλω να κάνω ένα άλμπουμ και να καλέσω τους ανθρώπους να τραγουδήσουν μαζί μου. Αυτό είναι μόνο η αρχή.”Το φιλανθρωπικό κομμάτι ήταν μια συνεργασία με το βρετανικό ντουέτο Lost Vegas με έδρα την Κύπρο

Ο Μπρονσον κάλεσε τον πρώην αστέρι του EastEnders John Altman – ο οποίος έπαιξε το “Nasty” Nick Cotton στο σαπούνι του BBC One – για να εμφανιστεί σε ένα κομμάτι μετά από μια “αποτυχία” αυτή την εβδομάδα.

Ο Bronson έστειλε στον ηθοποιό ένα ελαφρύ μήνυμα που του είπε να αποσυρθεί αφού κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα τραγούδια.

Ο κρατούμενος είπε: «Θα προσκαλέσω τον Νάσι Νικ να κάνει ένα ντουέτο μαζί μου. Μπορούμε να κάνουμε Unchained Melody από τους Righteous Brothers. “

Ο Τζον κυκλοφόρησε ταυτόχρονα το σινγκλ του «For The Love Of My Life».Ο Μπρονσον είναι ακόμα μπροστά από τη Ριάννα στα chart

Και ο πρώην αστέρας του σαπουνιού είπε ότι είχε πάρει το μήνυμα ως αστείο και μάλιστα προσφέρθηκε να πάει για μια πίντα με τον Μπρονσον αν βγει από τη φυλακή.

Ο John, 68 ετών, είπε: «Ήταν μια ηχογράφηση που έλεγε:« Nasty Nick, είναι ο Τσάρλι εδώ. Κάντε τον εαυτό σας μια χάρη, μια μεγάλη χάρη – κατεβάστε.

«’Έχω ακούσει για το τραγούδι σου, φίλε. Εν πάση περιπτώσει, κατεβαίνω στον κόσμο της μουσικής.

«Θα μπορούσα να βγω μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους – τότε θα έχουμε ένα Guinness και θα κάνουμε μια συνομιλία.

«Αλλά πάρτε τη συμβουλή μου – κατεβείτε. Αυτό το μέρος δεν είναι αρκετά μεγάλο για μένα και εσένα. “

Τα κέρδη από το κομμάτι του Bronson θα πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα πρόληψης αυτοκτονιών, το Campaign Against Living Miserably.

Κάθε εβδομάδα, κατά μέσο όρο 125 άτομα στο Ηνωμένο Βασίλειο παίρνουν τη ζωή τους, με 75% από αυτούς άνδρες.

  • Για συναισθηματική υποστήριξη, μπορείτε να καλέσετε την 24ωρη γραμμή βοήθειας των Samaritans στο 116 123, να στείλετε email στο [email protected], να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Samaritans αυτοπροσώπως ή να μεταβείτε στον ιστότοπο των Samaritans.

.Source