Ο Jer Erom Vardapet είναι σοκαρισμένος. “Έφτασα στο σημείο που είπα στους γιατρούς να τους αφήσουν να πεθάνουν” [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Rev. Jerome, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κοροναϊό τον περασμένο Δεκέμβριο, νοσηλεύτηκε για 17 ημέρες στο Information Hospital Μιλώντας στο πρόγραμμα «Mera Mesimer» της ANT1, περιέγραψε τον αγώνα του στο νοσοκομείο «Link», λέγοντας ότι είχε φτάσει στο σημείο όπου είπε στους γιατρούς «να φύγω και να με αφήσει να πεθάνω».

Για μια στιγμή ήμουν αγανακτισμένος και είπα στους γιατρούς να με αφήσουν να πεθάνω, δεν μπορούσα να το αντέξω πια. “Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, με δέχτηκαν, αφαίρεσαν το οξυγόνο μου και τελικά η κατάστασή μου άρχισε να σταθεροποιείται”, είπε με έντονο τόνο.

Ο μοναχός νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου, λέγοντας ότι είχε λάβει την τέλεια θεραπεία που είχε λάβει από τους γιατρούς και τις νοσοκόμες του.

Όπως το έθεσε, “Από την αρχή της επιδημίας, μετά από πρόταση του Μητροπολίτη Κίκου Νικηφόρου, διεξάγουμε πολύ συχνά μοριακές εξετάσεις. Ωστόσο, είχα πυρετό, έτρεξα αμέσως για ένα τεστ, αλλά δυστυχώς βγήκε θετικό “Πέρασα όλα αυτά τα δεινά.”

“Η εμπειρία που πέρασα ήταν πολύ κακή, επειδή το οξυγόνο μου δεν σταθεροποιήθηκε για 14 ημέρες. «Ζούσα σε πολύ δύσκολες στιγμές, έπαιρνα συνεχώς οξυγόνο», είπε ο μοναχός.

Σε αυτό το σημείο, είπε, “το δύσκολο ήταν ότι ήμουν κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο για 17 ημέρες. Κανείς από μόνος μου δεν μπορούσε να με επισκεφτεί, να μου δώσει θάρρος, δύναμη, ελπίδα. Δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό. “

Ωστόσο, είπε ότι η ψυχολογική υποστήριξη τόσο των ιατρών όσο και των νοσοκόμων που την εποπτεύτηκαν ήταν εξαιρετική και ενθαρρύνθηκε συνεχώς.

Στις 3 Ιανουαρίου, όταν απολύθηκε από το Νοσοκομείο Παραπομπής, μεταφέρθηκε στο σπίτι του για να συνεχίσει τη θεραπεία που προσέφεραν οι γιατροί. Είπε ότι ο ιός είχε προκαλέσει κάποια βλάβη στους πνεύμονές του, την οποία αντιμετώπιζε με συνταγές γιατρών, αλλά είπε ότι ήταν ακόμα κουρασμένος.

Ο μοναχός είπε ότι θα χρειαστούν δύο μήνες για να επιστρέψει στην αρχική του υγεία, σημειώνοντας ότι δεν είχε προηγούμενα προβλήματα υγείας.

https://www.youtube.com/watch?v=SPLU7HMYksU:

Source