Ο Johann Valam πήρε την πρώτη του νίκη επί της Κύπρου

Η Κύπρος τελικά κερδίζει την πρώτη της σεζόν με τον Standard Man Constantinos Life Γιόχαν ΤέιχοςΜετά από οκτώ νίκες, οι Κύπριοι νίκησαν το Λουξεμβούργο (2-1) την πέμπτη ημέρα του Συνδέσμου Εθνών. Παρά τη νίκη αυτή, οι Κύπριοι είναι τελευταίοι στον Όμιλο Γ με 4 πόντους. Το Λουξεμβούργο (9 πόντοι) ισοπαλία με το Αζερμπαϊτζάν (0-0) και το Μαυροβούνιο παίρνει την πρώτη θέση (10 πόντοι).

Ο αγώνας ξεκίνησε άσχημα για την Κύπρο χάρη στο αυτόγραφο του Ίωνη Κούσουλου (5: 0-1) στο Leisenberg. Αλλά οι Grand Duckles ήταν λιγότερο βερνικωμένοι όταν ο Wahid Selimovic (33ος) αποβλήθηκε για σπάσιμο του ορθογωνίου και αντικαταστάθηκε από τον Gregory Castanos (34ος, 1-1) Ο τερματοφύλακας της Union Frisinone Union Union-Gillois (71η, 2-1) σημείωσε το δεύτερο γκολ για τον Anthony Morris. Το Λουξεμβούργο περιελάμβανε επίσης τον Laurent John Ounce (Standard) και τον Daniel Sinan (Wassland-Beverand).

Ο προπονητής Alexander Bolzevic μπήκε στον αγώνα εναντίον του Μαυροβουνίου (58ος), ο οποίος έληξε αμέσως πριν από τη διακοπή (45ος + 2) μετά την απόλυση του Igor Ivanovich.

Στο D League, οι Νήσοι Φερόε σημείωσαν έναν βαθμό στη Λετονία (1-1). Η επίσκεψη σημειώθηκε απευθείας από τον Βλαντιμίρ Κέιμς (59ος, 1-0) n Gunnar Watnamer (60ος, 1-1). Ωστόσο, ο Burroughs βρίσκεται στην πρώτη θέση του Ομίλου 1, 11 πόντους μπροστά από τη Μάλτα (8 πόντοι), που είναι 3. Νίκησε την Ανδόρα με 1 πόντο (2 πόντους). Η Λετονία είναι στην 3η θέση (4 βαθμοί). Την Τρίτη, η Μάλτα καλωσόρισε τα Νησιά Φερόες, που κέρδισαν το πρώτο σκέλος του προκριματικού C-League με 1-0.

Στο Group 2, ο Ibraltar έχασε 0-0 από τον Σαν Μαρίνο, αλλά παρέμεινε στο pole, μειώθηκε σε 10 μετά την απομάκρυνση του David Simonsini (49ος). Στο τραπέζι τουρνουά, οι “κόκκινοι και λευκοί” έχουν 7 πόντους, Λιχτενστάιν – 4 և Σαν Μαρίνο 2. Το Γιβραλτάρ νίκησε το Λιχτενστάιν την Τρίτη, κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι 0-0. 1 βαθμολογία.

Παιχνίδι ενημερωτικών δελτίων:

Λάβετε μέγιστες αθλητικές πληροφορίες κάθε πρωί.

Επομένως, μην εμφανιστείτε ξανά

Source