Ο Kader Buse λείπει για 706 ημέρες

Ο Kader Buse Acar, φοιτητής πανεπιστημίου, εξαφανίστηκε ως αποτέλεσμα της καταστροφής του ανεμοστρόβιλου που συνέβη στο Κεμέρ στις 24 Ιανουαρίου 2019, όταν το όχημα που χρησιμοποίησε η μητέρα του μεταφέρθηκε στο Ağva Creek.

Από εκείνη την ημέρα, κατά τη διάρκεια των ερευνών που έγιναν από την χωροφυλακή, τις ακτοφυλακές και τις ομάδες ασφαλείας, στις 25 Ιανουαρίου, η τσάντα του Kader Buse Acar και υλικά όπως φορτιστής, σκουλαρίκι, χτένα και σάλι βρέθηκαν μεταξύ των βράχων που τοποθετήθηκαν για να συγκρατήσουν τα πλευρικά τοιχώματα στην αποκατάσταση του ρεύματος όπου το όχημα σύρθηκε.

Η αναζήτηση του Kader Buse Acar συνεχίστηκε από το Ağva Creek προς τη θάλασσα. Στις 27 Ιανουαρίου, το αριστερό ένα από τα παπούτσια του Kader Buse Acar έφτασε στην παραλία του ξενοδοχείου 4 αστέρων στην ακτή Camyuva, που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του σημείου όπου το ρέμα ρέει στη θάλασσα. Την Παρασκευή, 2 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η τελετή κηδείας για τον αγνοούμενο Kader Buse Acar.

«ΠΗΓΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΤΑΙ»

Ο πατέρας του Ahmet Acar και η μητέρα Ayla Acar, που έχασε τον Kader Buse στην καταστροφή του ανεμοστρόβιλου, περίμεναν νέα για τις κόρες τους για 706 ημέρες. Οι δημοσιεύσεις των επίπονων γονέων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καίνε την καρδιά τους. Η τελευταία κοινοποίηση του πατέρα Ahmet Acar ήταν τα πλάνα και οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Κύπρο με τη σύζυγο και την κόρη του. Ο πατέρας Αχμέτ Ακάρ είπε αυτές τις στιγμές: «Ο πατέρας μου ήταν οι μέρες που μας πήρες στην Κύπρο στις 10 Μαρτίου 2018. Σήμερα το ρέμα είναι γεμάτο από κατακρίσεις, παιδί μου. Εβρεξε πολύ. Στις 24 Ιανουαρίου 2019 στις 14:26:33 δευτερόλεπτα, ο Λόρδος μου δεν πρέπει να σας αφήσει να χάσετε τη ζωή. Πατερούλης Πήγατε και δεν μπορούσα να το βρω. δεν μπορούμε να σας βρούμε, τον αγνό μου άγγελο ». (DHA)

.Source