Ο Kaftancıoğlu μήνυσε τον Ερντογάν για 1 εκατομμύριο TL και ο Soylu για 1 εκατομμύριο TL

Ο Ερντογάν στο Πανεπιστήμιο Boğaziçi την περασμένη Παρασκευή «θεματοφύλακας» για τις πράξεις τους “Σκοπεύετε να συναντηθείτε με τους μαθητές” Απάντησε στην ερώτηση ως εξής: «Οι μαθητές δεν είναι σε αυτήν την επιχείρηση, υπάρχουν τρομοκράτες σε αυτήν την επιχείρηση. Ο επαρχιακός επικεφαλής της CHP, που δεν έχει καμία σχέση με το να είναι μαθητής, είναι εκεί, είναι μαχητής DHKP-C..«

Ο Soylu, στην ανάρτησή του στο Twitter, “Ο Canan Kaftancıoğlu είναι κλόουν τρομοκρατικών οργανώσεων” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο Kaftancıoğlu άσκησε αγωγή εναντίον του Ερντογάν για 1 εκατομμύριο TL και του Soylu για 1 εκατομμύριο TL στο Πρωτοδικείο της Ανατολίας της Κωνσταντινούπολης.

Προς τον Γενικό Εισαγγελέα της Κωνσταντινούπολης σχετικά με τους Ερντογάν και Σόγλου ‘προσβολή’, ‘κακή συμπεριφορά’, «απόπειρα επιρροής της δικαστικής αρχής», «απόπειρα επιρροής σε δίκαιη δίκη» Υποβλήθηκε αναφορά καταγγελίας σχετικά με το ζήτημα της κατηγορίας και την υποβολή δημόσιας υπόθεσης με την αιτιολογία ότι διέπραξαν τα εγκλήματά τους.

Θα μοιραστώ με αυτούς που έχουν ανάγκη »

Ο Kaftancıoğlu δήλωσε ότι ο Ερντογάν και ο Σόγλου διέπραξαν το Συνταγματικό έγκλημα και ότι θα μοιράζονταν την αποζημίωση που θα κερδίσουν με οικογένειες που έχουν ανάγκη, που έχουν ένα μικρό παιδί στην Κωνσταντινούπολη και που έχουν δυσκολία να φτιάξουν ψωμί στο σπίτι τους, που φτωχόταν από την κυβέρνηση χωρίς να αγγίξει μια δεκάρα.

.Source