Ο Lucas Furlas βουτά σε παγωμένα νερά. (Βίντεο)

Ο Lucas Furlas περιφρόνησε το κρύο.

Ο ευρωβουλευτής Lucas Furlas κολύμπησε στη Λεμεσό σήμερα το πρωί. Ο χειμερινός κολυμβητής δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τις καταδύσεις του, κάτι που κάνει το χειμώνα και το καλοκαίρι επειδή αγαπά τη θάλασσα. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο άφοβος Lucas Furlas αγνόησε τον συννεφιασμένο καιρό, εμφανίστηκε στην παραλία για να κολυμπήσει, πιο συγκεκριμένα στο Talasaki.

Εξάλλου, όπως έγραψε χθες σε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με τους περιορισμούς και τα ταξίδια, “Στην Κύπρο, οι στιγμές που μπορείς να είσαι με αυτούς που αγαπάς είναι πολύτιμες. Στην πραγματικότητα, ένας από τους διαδικτυακούς φίλους του σχολίασε αυτήν την ανάρτηση, λέγοντας ότι όποιος μπορεί να αντέξει μια τόσο παγωμένη θάλασσα μπορεί να αντέξει τις πιέσεις της πολιτικής.

Δες το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=g4zryxp4524:

Ο Lucas Furlas περιφρόνησε το κρύο.

Ο ευρωβουλευτής Lucas Furlas κολύμπησε στη Λεμεσό σήμερα το πρωί. Ο χειμερινός κολυμβητής δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τις καταδύσεις του, κάτι που κάνει το χειμώνα και το καλοκαίρι επειδή αγαπά τη θάλασσα. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ο άφοβος Lucas Furlas αγνόησε τον συννεφιασμένο καιρό – κολύμπι στην παραλία και πιο συγκεκριμένα στο Talasaki.

Εξάλλου, όπως έγραψε χθες σε μια ανάρτηση στο Facebook σχετικά με τους περιορισμούς και τα ταξίδια, «Στην Κύπρο, οι στιγμές που μπορείς να είσαι με αυτούς που αγαπάς είναι πολύτιμες. Στην πραγματικότητα, ένας από τους διαδικτυακούς φίλους του σχολίασε αυτήν την ανάρτηση, λέγοντας ότι όποιος μπορεί να αντέξει μια τόσο παγωμένη θάλασσα μπορεί να αντέξει τις πιέσεις της πολιτικής.

Δες το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=g4zryxp4524:

Source