Ο Maraş κατακλύστηκε από επισκέπτες

Μετά το άνοιγμα ενός τμήματος της περιοχής Maraş, που βρίσκεται στην πόλη της Αμμοχώστου, της ΤΔΒΚ και έκλεισε στους επισκέπτες για 47 χρόνια, οι πολίτες πλημμύρισαν.

Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ) Βρίσκεται στην πόλη της Αμμοχώστου Marash περιοχή, τον Οκτώβριο του 2020, μετά από 47ετή απαγόρευση των επισκεπτών MarashΟρισμένες περιοχές άνοιξαν στους επισκέπτες.

103 ΧΙΛΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ

Μετά τη μερική άρση της απαγόρευσης των επισκεπτών Marashείχε γίνει ένας συχνός προορισμός για τους επισκέπτες. “Πόλη φάντασμα” γνωστός και ως MarashΕνώ η περίοδος των 96 ημερών από την άρση της απαγόρευσης, ο αριθμός των επισκεπτών στην περιοχή αυξάνεται μέρα με τη μέρα, ενώ πολλοί τουρίστες από την ελληνοκυπριακή πλευρά, το Ηνωμένο Βασίλειο και πολλές χώρες, ειδικά οι Τουρκοκύπριοι. MarashΑναφέρθηκε ότι το τμήμα της πόλης που άνοιξε για τους επισκέπτες έχει επισκεφθεί 103 χιλιάδες 118 άτομα από τις 8 Οκτωβρίου.

Το Marash έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 1

ΟΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΟΝΟΥ

Ταυτόχρονα, χάρη στις περιβαλλοντικές και τοπικές ρυθμίσεις που γίνονται στις περιοχές ανοιχτές για τους επισκέπτες, το φωτισμό του δρόμου και τα ποδήλατα, η περιοχή μπορεί να περιηγηθεί με ποδήλατο, καθώς και τα περίπτερα που έχουν τοποθετηθεί σε 8 διαφορετικά σημεία παρέχονται στους επισκέπτες.

Το Marash έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 2

ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ικανοποιημένοι

MarashΠαρόλο που συνεχίζεται η κριτική για το άνοιγμα της πόλης, δεν παραβλέπεται η ικανοποίηση νέων παντρεμένων ζευγαριών, Ελλήνων, Βρετανών τουριστών και πολλών ξένων επισκεπτών.

Ο Maraş έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 3

Το Marash έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 4

Το Marash έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 5

Ο Maraş έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 6

Το Marash έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 7

Το Marash έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 8

Ο Maraş έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 9

Το Marash έχει πλημμυρίσει με τους επισκέπτες # 10

Source