“Ο McCarty δεν ήξερε τι έκανε, APOEL ότι … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η ΑΕΚ καλωσορίζει σήμερα την ΑΕΚ στο Στάδιο GSP για τον αναβαλλόμενο αγώνα του 15ου παιχνιδιού του Πρωταθλήματος ΑΤΗΚ. Η νίκη για τα μπλε-κίτρινα είναι ο αδιαμφισβήτητος στόχος և τα τρία σημεία που θα τους αυξήσουν περισσότερο στο ταμπλό. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Λάρνακας προέρχεται από μια σειρά ήττας, αναμένεται ότι θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αναμφίβολα, μετά τη νίκη επί του Ερμή το περασμένο Σάββατο, η ψυχολογία στον Αραχάγγελο είναι πολύ καλύτερη από ό, τι τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ μπορεί να ειπωθεί ότι η άφιξη του Σάββας Πουσαϊτιτίδης ήταν μια ψυχολογική ένεση για τους παίκτες. , που ήταν πιο σοβαροί και βελτιωμένοι στο παιχνίδι τους.

Σήμερα, σε σχέση με το ντέρμπι εναντίον της ΑΕΚ, ανακοίνωσε ο βετεράνος του άσσο μπλε-κίτρινων, Ανδρέας Στυλιανού. ΟΜΑΔΑότι η APOEL θα κερδίσει, ότι όταν παίζει με αυτές τις ομάδες, είτε είναι η ΑΕΚ, η Ανόρθωση ή η Ομόνοια, είναι πάντα υπέροχα ντέρμπι. “Είναι ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου οι παίκτες πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν. Δεν προκαλεί άλλη απώλεια. “Θα κερδίσουν, κανείς δεν δουλεύει.”

Ταυτόχρονα, ο συμβολικός ηγέτης του συλλόγου Λευκωσίας ήταν αισιόδοξος ότι το APOEL αναμένεται να αποδώσει καλύτερα στο φετινό πρωτάθλημα μετά από αλλαγή ομάδας και τεχνικής ηγεσίας.

“Είμαι πεπεισμένος ότι τώρα, με την αλλαγή του προπονητή, ήρθε ο Σάββας Πουσαϊτίδης, το APOEL θα κάνει καλύτερα. Ο Πουρσαϊτίδης είναι Κυπριακός ειδικός ποδοσφαίρου και καλός προπονητής. Φυσικά, πρέπει επίσης να έχετε παίκτες. Κανείς δεν περίμενε ότι το APOEL θα είναι στη ζώνη υποβιβασμού. Είναι κρίμα που το APOEL είναι εκεί. Πιστεύω ότι η άνοδος θα ξεκινήσει τώρα. Η ομάδα έπαιζε ήδη καλό ποδόσφαιρο με τον Ερμή. Η ομάδα που αγαπώ, APOEL, θα βρει τα πόδια της. “

Επιπλέον, ο κ. Στίλιανο δήλωσε ότι δεν υπάρχει άλλη εύκολη ομάδα στο πρωτάθλημα, γιατί, όπως είπε, τα “Union” και “National”, τα οποία είναι χαμηλά, είναι επίσης καλές ομάδες. Αν δεν παίζετε, δεν θα κερδίσετε. Όπως το βλέπω στο πρωτάθλημα, θα είναι πολύ δύσκολο για όλες τις ομάδες να βρουν τα πόδια τους και να παραμείνουν σταθερές. Τώρα, ακόμη και με το coronavirus είναι δύσκολο να γίνεις πρωταθλητής όπως θέλουμε. Ελπίζω να περάσει και αυτή η καταιγίδα που σχετίζεται με τον κορανοϊό. “

Στο ερώτημα αν πιστεύει ότι ορισμένοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν περισσότερα στο APOEL με την απόδοσή τους, ο μπλε και κίτρινος βετεράνος άσος απάντησε ότι “υπάρχουν παίκτες στο APOEL που μπορούν να βοηθήσουν – να αυξήσουν την ομάδα. Τώρα οι ομιλίες τόσο του De Vincenti όσο και του Ahid θα αυξηθούν. Είναι ποιοτικοί παίκτες. Αυτός, όπως ο Εφραίμ, σκόραρε ένα όμορφο γκολ για τον Ερμή. Τώρα, με την αλλαγή προπονητή, κάθε παίκτης θα επιλεγεί στη θέση του, προσθέτοντας ότι “όταν ήταν στην ομάδα, ο ΜακΚάρτι δεν ήξερε τι έκανε. Αποτύχαμε στη μεταφορά του προπονητή, αλλά ελπίζουμε ότι όλα είναι καλύτερα τώρα. Ο Μπεν Σαχάρ σημείωσε δύο γκολ, θα βρεθεί επίσης. Φαίνεται να είναι καλός επιθετικός, αλλά δεν είχε την ευκαιρία από τον προηγούμενο προπονητή. Τώρα η ψυχολογία του θα αυξηθεί. “Προτιμώ να τον παίξω από τον Nushiu, ο οποίος είναι ψηλός αλλά δεν μας έδειξε κάτι καλό στο γήπεδο.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source