Ο Meral Akşener έδωσε ημερομηνία για πρόωρες εκλογές!

Δημοσιογράφοι Zeynep Gürcanlı, Yildiz Yazicioglu και Nergis Demirkaya ερωτηθείς; Πρόεδρος του Κόμματος IYI Meral Akşener απαντήσεις. “Ποιος είναι ο οδικός χάρτης του IYI Party; Πού είναι το κέντρο των επιθέσεων εναντίον πολιτικών και δημοσιογράφων;” Άκσενερ ΚΡΤΑπάντησε στο.

Στιγμιότυπα από τις ομιλίες του Akşener:

Ξεκίνησα στις 20 Ιανουαρίου 2020, επισκέπτομαι την περιοχή ανά κατάστημα. Ακούω απίστευτες ιστορίες, δεν υπήρχε ακόμη πανδημία. Οι έμποροι αντιμετώπιζαν προβλήματα.

Έμποροι, το κοινό βλέπει αυτό που δεν βλέπετε. Μεταφέρουμε την πρότασή μας στην εξουσία, η κυβέρνηση δεν λαμβάνει υπόψη τις προτάσεις μας. Μια νεαρή, παντρεμένη κυρία, περίπου 26 ετών. Ρώτησα τι κάνεις ή κάτι, έχει ένα ήρεμο πρόσωπο. Είπε ότι εργάστηκε βραχυπρόθεσμα, ο σύζυγός της απολύθηκε πριν από την πανδημία και ότι είχε παιδί. Μπορείς να αγοράσεις κρέας; Είπα. Τα μάτια της είναι γεμάτα, η Meral είπε να παίρνει 50 γραμμάρια. Είπε ότι το παίρνω για τον γιο μου. Είπα τι θα κάνεις απόψε. Είπε ότι έτρωγαν άνδρες, ταράνα και τεμάχια τις τελευταίες 15 ημέρες. Αυτό το περιστατικό με χτύπησε σκληρά.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Ένας νεαρός άνδρας από την Κόνια είπε ότι μας ζήτησε ένα δέμα τροφίμων ως δάνειο. Αυτό είχε τεθεί πολύ στην υπόθεση. Την περασμένη εβδομάδα υπήρχε ένας πολυσύχναστος δρόμος στο Gaziosmanpaşa, αυτός ο δρόμος τελείωσε. Οι γυναίκες σταματούν και ζητούν επισιτιστική βοήθεια, ακουμπά στο αυτί μου. Πούλησε μόνο ένα ακουστικό σε ένα τηλεφωνικό κατάστημα, δεν θα ήταν αρκετό για να το νοικιάσω.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗ

Είχαμε κάποια προβλήματα στο πάρτι μας. Μερικοί από τους αναπληρωτές φίλους μας είχαν δίκιο. Δεν συναντήσαμε ερωτήσεις σχετικά με αυτό στο δρόμο. Ρώτησε. Η επιβίωση των ανθρώπων έχει προτεραιότητα. Υπάρχει τεράστια έλλειψη δισκίων με EBA σε όλες τις περιοχές. Οι γυναίκες έσκυψαν πάνω από το αυτί μου και ζήτησαν ένα δισκίο. Δεν αναζητούν μετρητά, άτομα που θέλουν φαγητό, δουλειές και tablet.

Οι αστυνομικοί και οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας είχαν 3600 επιπλέον ενδεικτικά λόγια της κυβέρνησης, ας πούμε, λένε, λένε. Μη διορισμένοι δάσκαλοι, μέλη του ΕΕΤ, άνεργοι νέοι …

Ελπίδα που μπορεί να είναι δουλειά

Μετά τις εκλογές μας στις 31 Μαρτίου, Millet ΣΥΜΜΑΧΙΑόπως εγώ Οι ελπίδες του δυστυχισμένου, απελπισμένου ψηφοφόρου, που πίστευαν ότι η δημοκρατία είχε ανασταλεί, ότι αυτό μπορούσε να γίνει παγιώθηκε.

Στις 24 Ιουνίου, υπήρχε μεγάλη ελπίδα, και όταν δεν συνέβη, η ελπίδα των ψηφοφόρων έσπασε. Ενισχύθηκε η ελπίδα ότι αντιμετωπίστηκαν προβλήματα που σχετίζονται με τη δημοκρατία, το δίκαιο και τη δικαιοσύνη. Αυτό θα μπορούσε να ειπωθεί.

Ρωτά πώς μπορείτε να το λύσετε στα μέρη που επισκέπτουμε. Οι ψηφοφόροι του CHP και οι ψηφοφόροι του AK Party θέλουν ειρήνη.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, δεν ακούει την οδό

Νομίζω ότι τα στελέχη του AK Party είναι αποσυνδεδεμένα από την αλήθεια. Έλα, δεν μπαίνει στο Παλάτι του Ερντογάν, τι κάνουν οι ηγέτες του κόμματος; Μόλις μπείτε στο παλάτι, δεν μπορείτε να φύγετε. Το παλάτι δημιουργεί ένα παράλληλο σύμπαν, δημιουργεί πολιτισμό.

Η ατμόσφαιρα και το πνεύμα του ανακτόρου … Η Κύπρος επισκέφθηκε 7 αεροπλάνα. Θα πεθάνεις αν πας σε αεροπλάνο 1 ή 3; Ο Μπατσέλι στόχευε το KRT, ήρθα σκόπιμα.

Ο Ερντογάν διάβασε ποίηση και στάλθηκε στη φυλακή. Όταν στάλθηκε στη φυλακή, υπήρχαν πολλά υψηλού επιπέδου μέλη του Κόμματος True Path. Οι άνθρωποι με τους οποίους είναι σήμερα είναι αυτοί που το θεωρούν δικαιολογημένο να σταλούν στη φυλακή.

Περάσαμε μια στροφή στην οποία ο πολιτικός είπε πολύ βαριά πράγματα στον πολιτικό. Το έζησα προσωπικά. Οι 2 ομιλίες που έκανα στις 17-25 Δεκεμβρίου δεν μου άρεσαν. Ξέρετε, ήμασταν στο MHP εκείνη τη στιγμή, η έδρα με 17-25 ώρες στους τοίχους του. Υποστηρίχθηκε ότι εξαπάτησα τον άντρα μου σε ένα τηλεοπτικό κανάλι. Ήταν πολύ οδυνηρό. Υπήρχε μια βαθιά σιωπή. Την 4η ημέρα, ο Ερντογάν κάλεσε, μετά από αυτό οι άλλοι κάλεσαν.

Υπάρχουν εκείνοι που ορκίζονται για να γίνουν σαν τον Ερντογάν. Υπήρξαν βαριές ρητορικές σχέσεις μεταξύ του Ερντογάν και του Μπατσέλι. Μια μέρα συνέβη κάτι, αυτοί οι δύο άνθρωποι ήρθαν δίπλα-δίπλα.

Είμαστε μαζί μέχρι τον τάφο, λένε σάρκα και καρφιά. Δεν έχουμε τέτοιο ισχυρισμό. Συνεργαστήκαμε με το CHP. Μια λογική συνεργασία κατόπιν αιτήματος του ψηφοφόρου. Κρίνω πολιτικά, αλλά δεν μπερδεύω την οικογένεια ή τους συγγενείς του. Ο Kılıçdaroğlu, αρχηγός του κόμματος της αντιπολίτευσης, δέχθηκε επίθεση. Το σπίτι του άνδρα διάτρησης έχει μετατραπεί σε ιερό. Ο Ερντογάν δεν κάλεσε να ξεπεράσει. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια, ακούσαμε ξαφνικά την απειλή του Alaattin Çakıcı. Υπήρξαν δολοφονίες και πραξικοπήματα, αλλά δεν υπήρξε πολιτικός που να προστατεύει το απειλούμενο μέλος της μαφίας. Αυτό είναι το πρώτο στην ιστορία. Δεν μετρούν καν το σπίτι μου που δέχεται επιδρομή.

Ο σύμβουλός μου Murat İde δέχθηκε επίθεση, το σπίτι του Yavuz Selim Demirağ, του Yurdagül Şimşek δέχτηκε επιδρομή, ο Murat Ağırel και ο Barışlar τέθηκαν στη φυλακή. Γνωστό στην κοινότητα Ülkücü, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Future Party Selçuk Özdağ, Orhan Uğurel και Afşin Hatipoğlu. Το κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η ενέδρα. Δεν υπήρχε τέτοιος βαθμός αγνότητας. Ένας άντρας δεν χτυπιέται με ενέδρα, πέντε άτομα δεν χτυπιέται σε ένα άτομο.

Καλώ τον Ερντογάν στο γραφείο, η κατάσταση επιδεινώνεται.

Το χτύπημα περιμένει όλους όσους μιλούν στις 17-25 Δεκεμβρίου. Ο Μπατσέλι το είδε ως διαφθορά και κλοπή. Μίλησε για τον Ερντογάν ως Ερντογάν, 17-25.

Έχουμε φτάσει στο σημείο που είμαστε τρελοί που θέλουμε να δούμε έναν υπολογιστή. Ο Ερντογάν είναι δικαιοσύνη και η οικονομία Είπε ότι η μεταρρύθμιση θα γίνει, και τότε ο κ. Kılıçdaroğlu απειλήθηκε. Φιλί αμέσως.

Είμαι πρόθυμος να εφαρμόσω τους ισχύοντες νόμους. Χρειάζεται διαρθρωτική μεταρρύθμιση στην οικονομία. Χρειαζόμαστε μια μεταρρύθμιση στην οποία η ανάγκη είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη, όπου υπάρχει αξία, διαφάνεια και οι θεσμοί είναι αξιόπιστοι.

Θα καταργήσετε την Προεδρία του Κόμματος, θα δημιουργήσετε ένα βελτιωμένο κοινοβουλευτικό σύστημα. Ο πεθερός ήταν η αιτία και το αποτέλεσμα. Δεν βλέπω ότι είναι δυνατόν να τα αλλάξω, αλλά μπορούν να το κάνουν για τους δυτικούς.

Είμαστε στον τάφο, λέει ο μικρός συνεργάτης απέναντι σε όλες τις πιθανότητες. Θα μπορούσε να υπάρχει μια τέτοια ιδέα; Δεν έχω καμία ελπίδα ότι ο Ερντογάν θα στραφεί σε κοινοβουλευτικό σύστημα. Δεν μιλώ για επιστροφή στο παλιό, όσον αφορά το πέρασμα και όχι την επιστροφή. Έχω δει τον Ερντογάν ως το άτομο που γνωρίζει τον δρόμο. Άλλαξε μετά την είσοδο στο παλάτι. Δεν μπορούσα να μετρήσω την επιρροή του ανακτόρου. Νόμιζα ότι θα έκανε αυτά τα βήματα, δεν το βλέπω πλέον. Δεν μπορεί να ξεφύγει από εκεί. Η πραγματική μεταρρύθμιση θα ήταν η επιστροφή στο κοινοβουλευτικό σύστημα.

Οι φίλοι μας ολοκλήρωσαν τις εργασίες του κοινοβουλευτικού συστήματος. Θα γίνει παρουσίαση την Τετάρτη. Τότε θα το μοιραστούμε με το κοινό. Αυτή τη φορά, το κοινό, οι ΜΚΟ θα συζητήσουν. Μετά από αυτό, θα πάρουμε ένα σημείο. Ακριβώς όπως η Δημοκρατία που σχεδιάστηκε από τον Atatürk. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάνουμε το ίδιο, συμπεριλαμβανομένων των σημερινών απαιτήσεων.

Ο κ. Ερντογάν ανέλαβε τη νέα Προεδρία βάσει του παλαιού συντάγματος, αλλά είναι επίσης ο ηγέτης του κόμματός του. Υπάρχει ένα σύστημα που είναι αβέβαιο τι είναι σήμερα.

Νομίζω ότι ο κ. Μπατσέλι δεν είναι συγγραφέας της προεδρίας του κόμματος, ξέρω ότι ο Ερντογάν ήθελε τόσα πολλά από το παρελθόν και τον έκανε πρόεδρο. Το έθνος-κράτος στρατολογήθηκε από το δρόμο στις 15 Ιουλίου.

Ο κ. Kılıçdaroğlu είναι ένας ευγενικός και κομψός άνθρωπος. Υπάρχουν πραγματικότητες της Τουρκίας. Δεδομένου ότι το προεδρικό σύστημα με το κόμμα έφερε 50 + 1, ήταν απαραίτητο να συμμετάσχετε στις εκλογές για τη συμμαχία. Το αντιπολιτευόμενο μπλοκ ονομάζεται το κυβερνών μπλοκ. Θα πάμε στις εκλογές με το ίδιο σύστημα. Το χρονοδιάγραμμα για την κοινοβουλευτική δημοκρατία, οι προϋποθέσεις που θα διασφαλίσουν τη μετάβαση … Πρέπει πρώτα να μοιραστούμε. Νομίζω ότι ο κ. Ερντογάν δεν θα είναι σε θέση να κερδίσει. Δεν είναι δυνατόν, σίγουρα δεν θα κερδίσει. Είτε η Εθνοτική Συμμαχία θα επεκταθεί είτε τι θα είναι, δεν είναι σωστό να μιλάμε γι ‘αυτό σήμερα.

Το πήραν στις 24 Ιουνίου για να μην μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εκλογές. Πήγα και ζήτησα από τον κ. Kılıçdaroğlu για 15 ήρωες της δημοκρατίας. Θα προσευχηθώ στον κ. Kılıçdaroğlu και σε αυτούς τους 15 αναπληρωτές φίλους. Η πολιτική δεν γίνεται μέχρι να πεθάνω, θα προσευχηθώ μέχρι να πεθάνω. Ήταν αντίσταση και αντίσταση ενάντια στις προσβολές που έγιναν εκείνη την εποχή.

Με τη συνεργασία που κάναμε σε δήμους, την Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και άλλες μητροπολιτικές πόλεις επιλέχθηκαν από τη λίστα CHP, αλλά ο δήμαρχος της Nation Alliance. Είμαστε περήφανοι για την καλή δουλειά και πρέπει να πληρώσουμε ένα τίμημα για το λάθος. Δεν τιμωρούνται μόνο δύο επαρχιακοί αρχηγοί, αλλά και κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης. Ο μπουφές ψωμιού των ανθρώπων άνοιξε βίαια. Υπάρχουν κάτοικοι της Κωνσταντινούπολης που λένε ότι δανείζουμε ψωμί από δημόσιους πάγκους ψωμιού. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να αποτρέψουν τους πάγκους ψωμιού.

Ο κ. Ερντογάν είπε ότι είναι απαραίτητο να καθιερωθεί συμμαχία με το Κόμμα Felicity. Είδε ότι οι ψήφοι δεν ήταν αρκετές, θα κάνει τα πάντα για να πάρει το Felicity Party. Μόνο για επιλογή. Η επίσκεψη του Ερντογάν στο Oğushan Asiltürk είναι ένα πράγμα, η εξήγησή του είναι άλλη.

Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είχα κρυφά συναντηθεί με τον κ. Ερντογάν, επρόκειτο να γίνω ανίσχυρος πρόεδρος και ο Ερντογάν ήταν επίσης ισχυρός πρωθυπουργός. Το συζητούσαν σοβαρά, είναι ένα πλήρες ψέμα.

DEVA ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

Το πιο σημαντικό πράγμα που δίνει προσοχή σε αυτό το έθνος είναι να αρπάξει τη θέλησή του και να δημιουργήσει υποθήκη για το παιχνίδι. Τρώνε ένα ραβδί που χαστούκια σε αυτό το κάλπη έτσι ώστε οι ψήφοι να ανατινάξουν τα κάλπη. Όπως στην Κωνσταντινούπολη. Επιτρέψτε μου να πω ότι η προσπάθεια του Κόμματος IYI να γίνει στο Κόμμα DEVA και στο Μέλλον του Κόμματος θα είναι εξαιρετικά αντιπαραγωγική και θα βρεθεί λύση για αυτό. Είμαστε 2 έμπειροι πολιτικοί. Είμαστε το κόμμα με μια ομάδα στο Κοινοβούλιο.

Η πράξη της μη εκλογής του DEVA και του Future Party τους κάνει να χάσουν με 15 πόντους, ας πούμε, αν χάσουν με 5-6 πόντους. Δεν υπάρχει τίποτα να μην σταματάς όταν χάνουν. Ακόμη και οι επαναστάσεις δεν μπορούσαν να διαρκέσουν πολύ. Αυτό το έθνος έχει σεβασμό για τους θεσμούς του. Έχει τον στρατό του, την αστυνομία, την κρίση του. Το δικαστικό σώμα καταστρέφεται. Το δικαστικό όργανο λειτουργεί με εντολή. Έχω κατηγορήσει εναντίον μου για 5 χρόνια χωρίς να ληφθούν από τη δήλωσή μου. Δυσφήμησαν τον Buğra Kavuncu, πήγαν και υπέβαλαν ποινική καταγγελία εναντίον του.

Αυτό το έθνος δεν είναι δυνατό, δεν θα επιτρέψει, κανείς δεν μπορεί να καθίσει στη θέση αυτή με δύναμη. Όποιος παραπλανά δεν θα επιτρέψει σε αυτούς που ενεργούν ενάντια στη δημοκρατία, δεν είναι δυνατόν. Ο φοβισμένος προσπαθεί να τρομάξει. Τότε αυτό το τείχος του φόβου καταρρέει, πετάγονται 805 χιλιάδες διαφορά, κερδίζει ο Εκρέμ Μπέη.

ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΗ ÜMİT ÖZDAĞ

Ο κ. Ümit Özdağ στοχεύει τόσο εγώ όσο και το πάρτι και πέρασε. Δεν του είπα προσβλητική λέξη. Προέρχομαι από την παράδοση να μην τρώω το χτύπημά μου. Ο φόβος ή κάτι τέτοιο, ο αέρας είναι αέριο. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να δείξουμε σεβασμό. Ποτέ δεν πήρα αυτόν τον σεβασμό. Το γραφείο μου δεν είναι αρμόδιο να τα φροντίζει. Αν ήμουν και οι δύο βουλευτές, η στάση μου θα ήταν πολύ διαφορετική. Είμαι πρόεδρος, πρέπει να διατηρήσω την ίδια στάση. Θα δει τι συμβαίνει στην πατρίδα. Ντρέπομαι από το γεγονός ότι η ατζέντα του πολίτη και η ατζέντα του φίλου είναι τόσο διαφορετικά. Το έθνος μας το αξιολογεί αυτό. Έχω ξεπεράσει όλες τις εξαιρετικές στάσεις του δικαστικού σώματος, θα ήθελα να πω ότι η ποινική καταγγελία εναντίον του ίδιου του Buğa Kavuncu είναι εξίσου σοβαρή και έγκαιρη, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, μια ηθική ευθύνη βαρύνει το δικαστικό σώμα. Εμπιστεύομαι πάρα πολύ τον πολίτη.

Όλα τα δεδομένα πρέπει να αποκαλύπτονται με διαφάνεια. Έγινε επαναφορά της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτεία. Είναι χρήσιμο να λαμβάνετε διαφορετικά εμβόλια. Εκτός από τους εμπόρους, οι εργαζόμενοι και εκείνοι που χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες πρέπει να εμβολιαστούν πρώτα.

Επικρίνει το κλείσιμο του AK Party, λέγοντας ότι το MHP δεν παρείχε επαρκή υποστήριξη εκείνη την εποχή. Όταν το AK Party επέστρεψε από την ακτή, άλλαξε το νόμο. Το Συνταγματικό Δικαστήριο αποφασίζει. Αρκεί ο Ερντογάν να κινηθεί. Ο κ. Μπατσέλι έδωσε τελεσίγραφο στον Γενικό Εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ο Γενικός Εισαγγελέας κοίταξε, τι προήλθε από εκεί, το μέλλον είναι ασαφές. Μετά από αυτό, υπάρχει ένα ακόμη βήμα, το Συνταγματικό Δικαστήριο. Το βλέπω ως ράμφισμα μεταξύ των εταίρων. Κανείς δεν κράτησε το χέρι του κ. Μπατσέλι, αλλά δεν το έκανε.

Περιμένω εκλογές τον Ιούνιο του 2021. Είναι η πρόβλεψή μου, μια ανάγνωση, όχι μια γνώση. Αυτά είναι τα μέτρα που έχουν ληφθεί.

Ήθελα να έρθω στο KRT. Ζήτησα. Ήρθα ως αλληλεγγύη. Υπάρχει πολύ λίγος χώρος για αναπνοή στα μέσα ενημέρωσης.

.Source