Ο Mesut Genç είναι επίσης σε επαφή

Ο Mesut Genç είναι επίσης σε επαφή

Διαπιστώθηκε ότι ο Mesut Genç, ο Ανεξάρτητος Αναπληρωτής, ήλθε σε επαφή με θετικά κρούσματα στο Kaplıca.

Ο Mesut Genç είναι επίσης σε επαφή

Ερτούγκρουλ Σενόβα

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Εκείνοι που δεν παρευρέθηκαν στη σημερινή Γενική Συνέλευση Μεσούτ ΓκεντςΔιαπιστώθηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με θετικά κρούσματα στην Kaplıca και ως εκ τούτου ήταν απομονωμένος.

Ένα άλλο όνομα που δεν συμμετείχε στη συνεδρία Erek Cagatay Έμαθε ότι απομόνωσε τον εαυτό του επειδή βρισκόταν στην “επαφή επαφής” με άλλη υπόθεση …

Διαπιστώθηκε ότι οι δύο βουλευτές που δεν παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση της Συνέλευσης της Δημοκρατίας απομόνωσαν για προληπτικούς λόγους λόγω της επαφής τους και ως εκ τούτου δεν παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση σήμερα.

Ο βουλευτής του Λαϊκού Κόμματος μιλάει στο Κυπριακό Ταχυδρομείο Erek CagatayΔήλωσε ότι παρατηρήθηκε θετική υπόθεση στο σχολείο όπου διδάσκει η σύζυγός του, όλοι οι δάσκαλοι του σχολείου, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της, καραντίστηκαν για προληπτικούς λόγους, οπότε απομόνωσε τον εαυτό της.

Ο ğağatay δήλωσε ότι τα αποτελέσματα των εξετάσεων PCR που έγιναν τόσο στη γυναίκα του όσο και στον εαυτό του ήταν αρνητικά και ότι οι περίοδοι καραντίνας θα λήξουν σύντομα.

Από την άλλη πλευρά, ανεξάρτητος αναπληρωτής Μεσούτ ΓκεντςΑπό την άλλη πλευρά, πληροφορήθηκε ότι είχε έρθει σε επαφή με τις θετικές περιπτώσεις στην Kaplıca και ως εκ τούτου ήταν απομονωμένος.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source