Ο Metin Yılgın εξελέγη Πρόεδρος της Ένωσης Οργανωμένων Βιομηχανικών Ζώνων Alayköy

πανό8

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο σύλλογος, πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του συλλόγου. Μιλώντας στη γενική συνέλευση, ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Şahin Kaya, δήλωσε ότι η βιομηχανική ζώνη Alayköy είναι μια υποδειγματική βιομηχανική ζώνη, αν και έχει πολλές ελλείψεις, συμπεριλαμβανομένης της υποδομής. Δηλώνοντας ότι τα προβλήματα του 1ου σταδίου, που δημιουργήθηκε πριν από περισσότερα από 10 χρόνια, συνεχίζονται, ο Kaya εξήγησε ότι έχουν καταβάλει προσπάθειες καθώς όλοι οι έμποροι βιομηχανικής ζώνης για την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Συγχαίροντας τη νέα διοίκηση, ο Kaya είπε ότι πιστεύει ότι η νέα διοίκηση θα συνεχίσει τον αγώνα σημαίας στην επόμενη περίοδο και θα καταστήσει τη βιομηχανία Alayköy μια υποδειγματική βιομηχανία.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Metin Yılgın ευχαρίστησε τους πρώην προέδρους και τους διοικητές του συλλόγου και δήλωσε ότι έχει επιτευχθεί κάποια κέρδη με δυσκολίες μέχρι στιγμής, αυτά είναι πολύ σημαντικά κέρδη για τη βιομηχανική ζώνη και η νέα διοίκηση θα συνεχίσει αυτόν τον αγώνα σημαίας χωρίς να επιβραδύνει.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΑΙΟ … ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ …

Κάλεσε την κυβέρνηση να εγκρίνει το νόμο περί οργανωμένης βιομηχανικής ζώνης το συντομότερο δυνατό και δήλωσε ότι μια κουραστική γραφειοκρατική διαδικασία συνέβη λόγω της σύγχυσης της εξουσίας στις βιομηχανικές ζώνες, ότι αυτή η αρχή θα ήταν υπό τον έλεγχο των βιομηχανικών ζωνών και ότι οι διαδικασίες θα μπορούσαν να προχωρήσουν πολύ γρήγορα.

Δηλώνοντας ότι ο στόχος τους είναι να ψηφίσουν αυτόν τον νόμο, ο Yılgın δήλωσε ότι πρόκειται επίσης να ολοκληρώσουν τις προσπάθειες για δίκαιη ρύθμιση και εξίσωση των τιμών ενοικίασης που λαμβάνονται από βιομηχανικές ζώνες.

πανό134

Source