Ο Mevlut που σκότωσε τον Ρώσο Πρέσβη ήταν «crypto FETO»

Ο Ρώσος πρέσβης στην Άγκυρα, Αντρέι Κάρλοφ, σκοτώθηκε από τον αστυνομικό Mevlüt Mert Altıntaş στην έκθεση που παρακολούθησε στις 19 Δεκεμβρίου 2016. Κατατέθηκε αγωγή εναντίον 28 κατηγορουμένων, συμπεριλαμβανομένου του Fetullah Gülen, στο 2ο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Άγκυρας σχετικά με τη δολοφονία του Κάρλοφ. Ενώ το δικαστήριο διαχώρισε τους φακέλους των 9 κατηγορουμένων τον Μάρτιο, 6 κατηγορούμενοι αθωώθηκαν και οι άλλοι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε διάφορες ποινές που κυμαίνονται από 7 χρόνια και 6 μήνες έως 2 επιδεινωμένες ισόβιες ποινές.

«ΔΟΜΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ»

Το δικαστήριο ανακοίνωσε την αιτιολογημένη απόφασή του. Σύμφωνα με την έκθεση του Μεσούτ Χασάν Μπένλι από τον Χρίριετ, δολοφονήθηκε με την αιτιολογημένη απόφαση “FETÖΚατά συνέπεια, συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με το αν ο εναγόμενος Vehbi Kürşad Akal χρησιμοποίησε προστασία ή όχι τον Karlov από τη δομή MİT του οργανισμού, τον Hüseyin Badce, τον αδελφό του οργανισμού, Αναφέρθηκε ότι ο Badce μετέφερε επίσης αυτές τις πληροφορίες στον Fetullah Gülen σε μια σειρά. Αργότερα, ήταν δήλωσε ότι η εντολή δολοφονίας του Gülen διαβιβάστηκε στον Altıntaş.

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΧΡΩΜΑ»

Αναφέρθηκε ότι στις 17-25 Δεκεμβρίου 2013, ο Gülen ανέθεσε να διανείμει τα μέλη της οργάνωσης σε άλλες θρησκευτικές ομάδες για να μην ταυτοποιηθεί και ότι ο Mevlüt Mert Altıntaş συμμετείχε σε διάφορες θρησκευτικές ομάδες στην Άγκυρα στο πλαίσιο αυτής της μελέτης. ονομάζεται «χρωματισμός». Ο λόγος είναι ότι ο Altıntaş κρύβεται μέσα στο “Ίδρυμα Κοινωνικού Ιστού” χωρίς να τραβήξει την προσοχή. FETÖ/ Το PDY μετέφερε πληροφορίες στην ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση και FETÖΤου είπαν ότι ήταν ένα από τα μέλη του οργανισμού που ονομάζεται crypto, ο οποίος επιλέχθηκε και εκπαιδεύτηκε ειδικά από το / PDY.

«ΕΧΕΙ Ο ίδιος σκοπός με 15 Ιουλίου»

Στην αιτιολογημένη απόφαση, εξηγήθηκε ότι ο στόχος που είχε ως στόχο τη διακοπή των φορτηγών MIT και την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου ήταν ο ίδιος με τη δολοφονία του Karlov:

«Ο σκοπός και των τριών δράσεων είναι ο ίδιος. Ο σκοπός της χρήσης βίας και βίας για την εξάλειψη του Συντάγματος της Τουρκικής Δημοκρατίας ή αντί αυτού του συστήματος είναι η πρόβλεψη μιας άλλης τάξης. Η επίθεση από τις σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας για να είναι ένας από τους στόχους της επιδιωκόμενης υποβάθμισης, ο μόνος στόχος δεν είναι, να αποτρέψει τη διάλυση της οργάνωσης και τις απόπειρες πραξικοπήματος για επίγειους σκοπούς προετοιμασίας καθώς κινείται, ανεξάρτητα από τη συνταγματική τάξη του σκοπό όπως είναι να το εξαλείψει. “

.Source