Ο Michael acks Exxon Neverland πωλήθηκε στο 1/4 της αρχικής του τιμής

Εκπρόσωπος της Barclays είπε ότι ο επιχειρηματίας το αγόρασε ως επένδυση. Στο Neverland, η Acks Exxon φιλοξένησε νεαρά αγόρια, ένα από τα οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση λίγα χρόνια αργότερα.

Στην Καλιφόρνια, ο Michael Acks Exxon Neverland Ranch πωλήθηκε τελικά για πολύ χαμηλότερο από το πρωτότυπο, περισσότερο από 10 χρόνια μετά το θάνατο του ποπ σταρ.

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Ron Barkle, πρώην φίλος της οικογένειας Exxon, αγόρασε πρόσφατα 11.000 στρέμματα. Ο καλλιτέχνης αρνήθηκε αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση νέων αγοριών σε αυτό το σπίτι.

Η Wall Street Journal γράφει ότι το αγρόκτημα της κοιλάδας του Σικάγου, το οποίο μετονομάστηκε πριν από λίγα χρόνια, πωλήθηκε για 22 εκατομμύρια δολάρια. Το 2015, πουλήθηκε για 100 εκατομμύρια, ενώ δύο χρόνια αργότερα η τιμή μειώθηκε στα 67 εκατομμύρια αφού δεν βρέθηκαν αγοραστές.

Εκπρόσωπος της Barclays είπε ότι ο επιχειρηματίας το είχε αγοράσει ως επένδυση. Το είδε από τον αέρα ενώ ερεύνησε έναν άλλο ιστότοπο, για να τον αγοράσει, ήρθε σε επαφή με τον ιδρυτή της “Koloni Capital” LLC, μιας εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητα.

Ο Τζάκσον, ο οποίος πέθανε από αναισθητική υπερδοσολογία το 2009 σε ηλικία 50 ετών, αγόρασε το αγρόκτημα στο Λος Άντζελες το 1988 για 19,5 εκατομμύρια δολάρια, περίπου 190 μίλια βόρεια του Λος Άντζελες. δυσκολίες, απέδωσε τον τίτλο στην “Colon Capital” LLC το 2008.

Στο Neverland, ο Τζάκσον φιλοξένησε νεαρά αγόρια, ένα από τα οποία τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση λίγα χρόνια αργότερα. Αν και το 2005 Αθωώθηκε κατά τη διάρκεια της δίκης του, υποσχέθηκε να μην επιστρέψει στο ράντσο!

Πηγή: gazzetta.gr

Source