Ο Min ήρθε με έναν οδηγό … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Χθες το βράδυ, η αστυνομία βρήκε έναν 16χρονο ανήλικο οδηγό στην περιοχή της Πάφου. Ο επιβάτης στο αυτοκίνητο ήταν 15 ετών.

Περίπου στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 16χρονος περπατούσε στην οδό Τάσου Παπαδοπούλου στην Πάφο όταν εντοπίστηκε από την τροχαία της Πάφου, η οποία ανακάλυψε ότι ο νεαρός οδήγησε με ταχύτητα 76 χλμ. Αντί των επιτρεπόμενων 50. Περιορίστε το αριστερό φανάρι του οχήματος εργασίας χωρίς το μπροστινό μέρος χωρίς να στερεώσετε τη ζώνη ασφαλείας. Δεν μπορούσε να σταματήσει στο σήμα που του δόθηκε, συνέχισε την πορεία του, οδηγώντας απερίσκεπτα επικίνδυνα, σπάζοντας το κόκκινο φως στη διασταύρωση της οδού Andrea Vlam, και στη συνέχεια, φτάνοντας στην περιοχή του Muttalu, άφησε το αυτοκίνητο και έφυγε μαζί του. 15χρονος οδηγός.

Το αυτοκίνητο βρέθηκε από μέλη της Αστυνομίας και μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα για προστασία, ενώ οι επακόλουθες εξετάσεις αποκάλυψαν ότι ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν η μητέρα ενός 16χρονου αγοριού. Και αυτός, և 16 ετών և 15 ετών κλήθηκε για εξέταση στα γραφεία της αστυνομίας της Πάφου, όπου ένα νεαρό μέλος της αστυνομίας αναγνώρισε τους δύο νεαρούς ως δύο άτομα που κάθονταν σε ένα αυτοκίνητο. Οι τρεις κλήθηκαν στα γραφεία της αστυνομίας για επανεξέταση σε σχέση με παραβιάσεις της κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένης της οδήγησης χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης, χωρίς άδεια οδήγησης. Επιπλέον, οι περιστάσεις υπό τις οποίες ο 16χρονος απέκτησε την κατοχή του αυτοκινήτου ερευνάται για να προσδιοριστεί εάν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου έχει λάβει μέτρα για τη συντήρηση του αυτοκινήτου του.

Η αστυνομία της Πάφου συνεχίζει τις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source