Ο Miray Akay, ο οποίος έφυγε από τον Zümrüdüanka, μπήκε στο cast της σειράς Winter Island της Κύπρου!

Η τελευταία επιτυχημένη και όμορφη ηθοποιός που δέχτηκε μια σειρά έργων πριν από 3 χρόνια και μετά έκανε ένα διάλειμμα από τα σετ Πέλιν ΚαραχάνΠρόγραμμα τηλεοπτικών σειρών που τον έπεισε να επιστρέψει στα σετ ξανά Χειμώνας στο νησί της ΚύπρουΤο προσωπικό ετοιμάζεται να φιλοξενήσει έναν άλλο επιτυχημένο παίκτη.

20-12 / 29 / αψέντι-karahan-1609243499.png

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε εξέλιξη για τη σειρά, η οποία προσθέτει τον ηθοποιό Ahmet Kural, ο οποίος διατηρεί την ατζέντα για μεγάλο χρονικό διάστημα με τις ειδήσεις ότι κτύπησε τη Sıla Gençoğlu και εξακολουθεί να είναι γνωστή με αυτά τα νέα, στο καστ με τον χαρακτήρα της συζύγου του Karahan. Η σειρά, που περιλαμβάνει τον Devrim Saltoğlu για να παίξει τον Rauf Denktaş, θα είναι περίπου μια περίοδος που ξεκινά το 1964 και τελειώνει το 1974.

Ο Miray Akay, ο οποίος έφυγε από τον Zümrüdüanka, μπήκε στο cast της σειράς Winter Island της Κύπρου!

20-12 / 29 / miray-akay.jpg

Η όμορφη ηθοποιός που συμμετείχε στην τελευταία σειρά Zümrüdüanka και είπε αντίο στη σειρά πρόσφατα Μιράι ΑκάιΣυμφωνήθηκε με το Χειμερινό νησί της Κύπρου

Μπορείτε να ακολουθήσετε τον λογαριασμό τηλεοπτικής σειράς Instagram από τον παρακάτω σύνδεσμο και να ακολουθήσετε τα τελευταία νέα της σειράς στο Instagram.