Ο Mustafa Derat δωρίζει 500 βιβλία στη Μεγάλη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Girne.

Τα 500 βιβλία που δωρίστηκαν από τον Διευθυντή Αρχιτεκτόνων της Derat Mustafa Derat στη Μεγάλη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Girne έγιναν δεκτά σε τελετή.

Μέλος του Ιδρυτικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου της Κερύνειας Tümer Garip, Γενικός Γραμματέας του Πανεπιστημίου Girne Fehmi Tokay και Πρύτανης του Πανεπιστημίου της Κερύνειας Δρ. Ο klkay Salihoğlu δήλωσε ότι συνεχίζει τις σπουδές του με το κίνητρο που έφερε η πρόσφατα ανοιχτή βιβλιοθήκη.

Δηλώνοντας ότι ενεργούν με τη συνειδητοποίηση ότι ένα πανεπιστήμιο θα θεσμοθετηθεί με τον κοινωνικό δεσμό που δημιουργεί με το περιβάλλον του, Καθ. Δρ. Ο Salihoğlu τόνισε τη σημασία των συνεισφορών των ανθρώπων που κατανοούν τη σημασία και την αξία αυτού, όπως ο Mustafa Derat, Διευθυντής των Derat Architects. Καθηγητής Δρ. Ο İlkay Salihoğlu τόνισε ότι η σχέση που δημιουργήθηκε με το βιβλίο είναι πολύ σημαντική και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανιδιοτελή υποστήριξη για την ανάπτυξη της Μεγάλης Βιβλιοθήκης, η οποία παρέχει πρόσβαση σε 500 χιλιάδες έντυπα βιβλία και 650 εκατομμύρια ψηφιακούς πόρους και είναι ανοιχτή σε όλους.

Ο Μουσταφά Ντέρατ, από την άλλη πλευρά, εξέφρασε την ευτυχία του να βλέπει τις εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου της Κερύνειας και να συνεισφέρει στη Μεγάλη Βιβλιοθήκη. Στο τέλος της τελετής, ο καθηγητής Δρ. Ο İlkay Salihoğlu παρουσίασε μια πλάκα εκτίμησης στον Μουσταφά Ντέρατ.

.Source