Ο Nick Nick Tsaroulla του Crawley δίνει μια κουραστική συνέντευξη μετά τον αγώνα μετά τη βαθμολογία του στο FA Cup στον τρίτο γύρο νίκη επί του Leeds United

Ο 21χρονος σημείωσε το εναρκτήριο γκολ με υπέροχη σόλο απεργία και πήγε για συνέντευξη με το BBC μετά τον θρίαμβο.

Και ο πρώην νεαρός Τότεναμ Τσαρούλλα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα καθώς αναλογιζόταν για το αξιοθαύμαστο ταξίδι που έχει κάνει.

Το 2017, ο διεθνής Κυπριακός Κάτω-21 συμμετείχε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα που τον είδε να περνά ένα χρόνο στο περιθώριο και οδήγησε στην απελευθέρωσή του από τον Σπερς.

Τελικά κατέληξε σε συμφωνία με την ομάδα Β του Μπρέντφορντ πριν εντυπωσιάσει στη δοκιμή στο Crawley, όπου έχει καθιερωθεί ως σημαντικός παίκτης.

“Είχα χάσει τον εαυτό μου αυτή τη στιγμή. Ήταν ένας μακρύς, σκληρός δρόμος για μένα, οπότε είμαι πολύ περήφανος”, είπε στο BBC.

Crawley Town Knock Premier League Leeds United εκτός του FA Cup
δημοσιεύτηκε στιςπριν από μία ώρα

“Έχω συναισθηματική … ήταν ένας σκληρός δρόμος και αυτό σημαίνει πολλά.”

Η Tsaroulla είναι απόδειξη ότι η σκληρή δουλειά και η αποφασιστικότητα αποδίδουν ακόμη και όταν οι μάρκες είναι κάτω.

Ο Ashley Nadesan και ο Jordan Tunnicliffe σημείωσαν τα άλλα γκολ σε μια τεράστια νίκη στο Broadfield Stadium, ενώ υπήρχε μια άλλη τεράστια στιγμή αργότερα, καθώς ο πρώην αστέρας της τηλεοπτικής πραγματικότητας Mark Wright έκανε το ντεμπούτο του στο Crawley σε ηλικία 33 ετών.

.Source