Ο Nihat Altunok, μέλος του 4ου Ποινικού Επιμελητηρίου του Ανώτατου Εφετείου, απεβίωσε

Διαφήμιση

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Ο Nihat Altunok, μέλος του 4ου Ποινικού Τμήματος του Ανώτατου Εφετείου, πέθανε στο Νοσοκομείο της Άγκυρας, όπου υποβλήθηκε σε θεραπεία για τον νέο τύπο κοροναϊού (Kovid-19).

Η κηδεία του Altunok (54) θα ταφεί στο Νεκροταφείο Καρσιγιάκα, μετά την τελετή κηδείας που θα εκτελεστεί αύριο στο Τζαμί Karşıyaka Ahmet Efendi.

Γεννημένος στο Καϊσέρι το 1966, ο Αλτούνοκ αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Άγκυρας το 1988 μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο Καϊσέρι Φέβζι Çakmak.

Ο Altunok, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως υποψήφιος για τους δικαστές στην Άγκυρα, υπηρέτησε ως εισαγγελέας Muratlı, Lice, Selendi και Kızılcahamam, Chief εισαγγελέας Tokat, εισαγγελέας της Άγκυρας και αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Δικαιοσύνης, αντίστοιχα. Εκλέχθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο στις 15 Δεκεμβρίου 2014.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source