Ο Ock υποβάλλεται σε ιατρική εξέταση – Το θύμα του αυτοκινητιστικού ατυχήματος “έφερε στη ζωή” εγκαίρως … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία, όπου το θύμα ενός αυτοκινητιστικού ατυχήματος ξαφνικά «ζωντανεύει» στο τραπέζι ενός ιατρικού ερευνητή, προκαλώντας τον απερίγραπτο τρόμο.

Ο νεκρός ήταν ένας 27χρονος άνδρας από το Mahalingapur, Karnataka της Ινδίας, ο οποίος συμμετείχε σε ατύχημα μοτοσικλέτας το περασμένο Σαββατοκύριακο και μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δήλωσαν ότι ήταν «νεκρός».

Οι συγγενείς του έλαβαν το «πτώμα» τη Δευτέρα και το πήραν σε δημόσιο νοσοκομείο για ιατροδικαστική εξέταση.

Μόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και ευτυχώς προτού ο ιατρός εξεταστεί να προκαλέσει μη αναστρέψιμους τραυματισμούς, ξαφνικά ο «νεκρός» σοκαρίστηκε.

Ανίκανος να πιστέψει τα μάτια του ακόμη και μετά την αρχική διάσειση, ο ιατρός εξέτασε τις υπηρεσίες υγείας και αφού επιβεβαίωσε ότι ο 27χρονος ήταν ακόμα ζωντανός, μεταφέρθηκε σε άλλη κλινική.

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με το APE, η υγεία του βελτιώνεται καθημερινά, ενώ τώρα η οικογένειά του καλείται να αποφασίσει εάν θα υποβάλει αγωγή εναντίον ιδιωτικού νοσοκομείου για αυτό το τεράστιο λάθος.

Πηγή: in.gr

Source