Ο Ol olit εμφανίστηκε για σάτιρα … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Απαντήσεις στην κοροϊδία της καταγγελίας της Αστυνομίας λογαριασμός: και η αστυνομική επιδρομή σε ένα σπίτι δασκάλου στη Λάρνακα, η οποία θεωρήθηκε ύποπτη, διατάχθηκε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, η Έμιλι Όλιτ αδειάστηκε από την αστυνομία για αναζήτηση στο σπίτι της γυναίκας, αλλά επέμεινε ότι η υπόθεση καταδικάζει την ορθότητα των πράξεών της, καθώς περιελάμβανε κοροϊδευτικά σχόλια στον πατέρα της.

Απλώς μας γνώρισε τότε. Παραπονέθηκα επειδή το δημοσίευσαν στον μπαμπά μου. Θεωρώ την οικογένεια ένα ιερό πράγμα, θα το προστατεύσω. Έπρεπε να προστατεύσω τον πατέρα μου, ο οποίος δεν είναι στο προσκήνιο. Αυτό το μήνυμα κατέρρευσε λίγες μέρες αργότερα. Νομίζω ότι αν και οι πολιτικοί πρέπει να είναι ανεκτικοί, είναι πολύ διαφορετικό να βλέπουμε μια φωτογραφία του πατέρα μας. Θα θέλατε να δείτε μια φωτογραφία του μπαμπά σας με γελοία σχόλια; Έχω υποβάλει καταγγελία ως πολίτης φιλανθρωπικού κράτους. “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ. Αυτές είναι οι εντολές έρευνας που εκδόθηκαν για τον πλαστό λογαριασμό του Gioliti

Ερωτηθείς εάν η αστυνομία θα έπρεπε να έχει διορθώσει το σπίτι της γυναίκας, ο Υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τη λέξη «κράτηση». Ωστόσο, αναγνώρισε ότι απαιτείται άλλη διαδικασία.

“Δεν είμαι χαρούμενος που μπήκαν στο σπίτι του συμπατριώτη μας και προκάλεσαν αυτή την ταραχή, ανεξάρτητα από το αν μπήκαν στο σωστό σπίτι ή όχι. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Είναι μια ταλαιπωρία για αναζήτηση στο σπίτι ενός πολίτη, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, είναι δυσανάλογο με το παράπονο. Δεν θέλω να συνεχίσω. “Συζητείται εάν υπάρχει άλλη διαδικασία για αυτές τις περιπτώσεις”, είπε.

Υπερασπιζόμενος την καταγγελία του, είπε ότι πολλοί πολιτικοί είχαν υποβάλει παρόμοιους ισχυρισμούς στο παρελθόν, ισχυριζόμενοι ότι δεν είχε πιέσει ή συμμετείχε στην επόμενη έρευνα. «Με λυπεί», είπε, προσθέτοντας ότι «υπήρξαν καταγγελίες στο παρελθόν, αλλά όχι ο ίδιος θόρυβος». “Η προστασία της οικογένειας πρέπει να απέχει πολύ από την πολιτική σκοπιμότητα.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source