Ο Ol Olit τους ρίχνει στην αστυνομία για λογαριασμό σάτιρας

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κατηγόρησε την Αστυνομία ότι διαχειρίζεται το παράπονό του σχετικά με τον λογαριασμό καρικατούρας στο Twitter. Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, η Emily Gi Oliti είπε ότι η διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί εκτός από την είσοδο στο σπίτι ενός συγκεκριμένου πολίτη.

Ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων, αλλά ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων και ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων.

Απλώς μας γνώρισε τότε. Παραπονέθηκα επειδή το δημοσίευσαν στον μπαμπά μου. Θεωρώ την οικογένεια ένα ιερό πράγμα, θα το προστατεύσω. Έπρεπε να προστατέψω τον πατέρα μου, έναν άντρα που δεν μου έβλεπε ποτέ. Αυτό το μήνυμα κατέρρευσε λίγες μέρες αργότερα. Νομίζω ότι αν και οι πολιτικοί πρέπει να είναι ανεκτικοί, είναι πολύ διαφορετικό να βλέπουμε μια φωτογραφία του πατέρα μας. Θα θέλατε να δείτε μια φωτογραφία του μπαμπά σας με γελοία σχόλια; “Έχω υποβάλει καταγγελία ως πολίτης φιλανθρωπικού κράτους, υπό την ιδιότητά μου”, είπε.

Ερωτηθείς αν θα έπρεπε να είναι πιο ανεκτικός σε τέτοια φαινόμενα ως πολιτικός, είπε ότι υπήρχαν κάποια όρια που ξεπεράστηκαν όταν η σάτιρα άγγιξε την οικογένειά του. Δεν συμφώνησε με τη δήλωση ότι η Αστυνομία «διόρθωσε» το σπίτι μιας συγκεκριμένης γυναίκας, αλλά παραδέχτηκε ότι έπρεπε να είχε εκτελεστεί άλλη διαδικασία.

“Δεν είμαι χαρούμενος που μπήκαν στο σπίτι του συμπατριώτη μας, προκάλεσαν αυτή την ταραχή, είτε μπήκαν στο σωστό σπίτι είτε όχι. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Είναι μια ταλαιπωρία για αναζήτηση στο σπίτι ενός πολίτη, υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, είναι δυσανάλογο με το παράπονο. Δεν θέλω να συνεχίσω “, είπε, υπενθυμίζοντας ότι στο παρελθόν τέτοιες καταγγελίες έγιναν από άλλους πολιτικούς χωρίς να κάνουν τον ίδιο θόρυβο.

Source