Ο Orkun Kökçü σηματοδότησε τον Μάρτιο στις Κάτω Χώρες!

Ο επιτυχημένος παίκτης ποδοσφαίρου μπόρεσε να πάρει 7 λεπτά εναντίον της Λετονίας στον τρίτο αγώνα του ομίλου Γ του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 της Α Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου. Αναφέρεται στον ολλανδικό τύπο ότι ο Orkun έχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και τους γερμανικούς συλλόγους της Bundesliga με την συνεχώς αυξανόμενη απόδοσή του και θα μεταφερθεί στην Ada το καλοκαίρι.

Το γεγονός ότι ο Orkun Kökçü χρειάστηκε 7 λεπτά μόνο στον αγώνα της Λετονίας στην εθνική ομάδα έγινε η ατζέντα στον ολλανδικό τύπο και για άλλη μια φορά στόχος κριτικής επειδή προτιμούσε την τουρκική εθνική ομάδα.

Ο εθνικός ποδοσφαιριστής, ενάντια στην κριτική, είπε, «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ολλανδία, ναι. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό στο σύλλογό μου, αλλά είμαι Τούρκος και ως εκ τούτου επέλεξα την τουρκική εθνική ομάδα που θα είμαι Είμαι περήφανος που φοράω. και θα πετύχουμε μεγάλη επιτυχία μαζί, το πιστεύω. Ξέρω ότι οι δάσκαλοί μου με εμπιστεύονται και σίγουρα θα βρω περισσότερες πιθανότητες. Δουλεύω σκληρά για αυτό και δεν θα ντρέψω αυτούς που με εμπιστεύονται », είπε.

.Source