Ο Peter Andre ευχαριστεί τον Charlotte Crosby του Circle καθώς την αποκαλεί «ένοχη απόλαυση»

Ο Peter Andre αποκάλυψε ότι η παρακολούθηση του Charlotte Crosby στην τηλεόραση είναι η «ένοχη απόλαυση» του.

Η επιτυχημένη επιτυχημένη ταινία του Mysterious Girl, 48 ετών, ευχαρίστησε τον πρώην αστέρι της Geordie Shore που προσποιείται ότι ήταν αυτός στη διασημότητα του The Circle.

Γράφοντας στο νέο του! mag στήλη, ο πατέρας των τεσσάρων έγραψε: “Στην πραγματικότητα ρωτήθηκα για αυτό πριν από έξι μήνες και αν ήμουν εντάξει με αυτό και είπα ότι θα ήταν υπέροχο.

“Η Σάρλοτ ήταν πολύ δωρεάν, ακόμη και προφανώς λέγοντας ότι είμαι ο” πιο αξιαγάπητος άνθρωπος σε αυτήν τη γη “, κάτι που δεν είναι καθόλου αληθινό, αλλά πολύ ωραίο το ίδιο.”

Ο Πέτρος παραδέχτηκε ότι αυτός και η σύζυγος Έμιλι συνήθιζαν να παρακολουθούν τη Σάρλοτ στην τηλεόραση όταν πρωταγωνίστησε στην επίδειξη του MTV.Πέτρος Αντρέ
Ο Peter Andre λέει ότι η παρακολούθηση του Charlotte Crosby στην τηλεόραση είναι η «ένοχη ευχαρίστησή του»

“Την εκτιμώ πραγματικά που το είπε – ευχαριστώ, Σαρλότ! Δεν την ξέρω πραγματικά, αλλά με έκανε να γελάω τόσο πολύ στη Geordie Shore. Η Emily και εγώ το παρακολουθούσαμε όλη την ώρα – ήταν η ένοχη ευχαρίστηση της τηλεόρασής μας ,” αυτός πρόσθεσε.

“Νομίζω ότι η Charlotte είναι διασκεδαστική και νομίζω ότι θα είναι υπέροχο να βλέπει πώς το κάνει. Δεν έχω δει ποτέ το σόου πριν, οπότε ανυπομονώ να συντονίσω. Έχω ακούσει ότι είναι υπέροχο.”

Ωστόσο, σε αντίθεση με το παρελθόν όταν παρακολούθησαν τον Geordie Shore, φαίνεται ότι ο Peter και η Emily δεν κατάφεραν να καλύψουν κάποιο χρόνο διακοπής τις τελευταίες εβδομάδες.
Η Έμιλι έχει εργαστεί καθ ‘όλη τη διάρκεια της πανδημίας ως γιατρός του NHS ενώ κάνει ζογκλέρ ως απασχολημένη μαμά και μητριά.

Η μαμά των δύο παραδέχτηκε πρόσφατα ότι θέλει πραγματικά ένα βράδυ μόνη της με τον σύζυγο Πέτρο μόλις αρθούν οι περιορισμοί.

Γράφοντας στη στήλη της για OK! περιοδικό, η Έμιλι είπε ότι προσπαθεί να μην σηκώσει τις ελπίδες της, αλλά θα ήθελε πολύ να βγει για ένα ρομαντικό δείπνο με τον Πέτρο και να κάνει διακοπές.

“Είναι καλό που έχουμε ένα σχέδιο καθώς πρέπει να ξεκινήσουμε κάπου, αλλά επίσης δεν θέλω να σηκώσω τις ελπίδες μου σε περίπτωση αλλαγής των πραγμάτων”, εξήγησε.Ο Peter Andre και η σύζυγος Emily
Ο Πέτρος λέει ότι αυτός και η Έμιλι έβλεπαν τον Σαρλότ στο Geordie Shore «όλη την ώρα»

Συνέχισε: «Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να βγω για δείπνο. Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να περιμένω. Θέλω απλώς να περάσω λίγο χρόνο και θα ήταν πολύ ωραίο να έχω ένα βράδυ μόνο με εμένα και τον Pete .

“Επίσης, δεν μπορώ να περιμένω να αγκαλιάσω όλη την οικογένειά μου! Θα ήθελα πολύ να πάω και στο σπίτι μας στην Κύπρο αργότερα φέτος. Αλλά νομίζω ότι είναι καλύτερο να έχουμε χαμηλές προσδοκίες για να πάω και έτσι κέρδισα” Δεν θα είναι απογοητευμένος και μετά αν το κάνουμε, θα είναι μπόνους!

“Δεν θα κλείσουμε τίποτα ακόμη.”

Έχετε μια ιστορία να πουλήσετε; Επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή καλέστε μας απευθείας στο 0207 29 33033

.Source