Ο Pokuszky θα ήθελε να ξεχάσει τον νεοφερμένο του στο NBA

Η πρώτη εμφάνιση του Alexei Pokusky στο NBA ήταν κακή. Ο Thunder κέρδισε ακόμα το παιχνίδι εναντίον των Hornets στο Charlotte (109-107).

Μπλε Νησί

Ο Pokuszky μπήκε στον αγώνα 1:58 λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου γύρου, έκανε αμέσως ένα καλό πέρασμα για το ανοιχτό τρίγωνο της Maskala, και στον επόμενο γύρο έχασε το σουτ από την άκρη և 0,1 ″ δεν μετράει τρία σουτ εναντίον του Graham. Φορέστε τα για 28-26.

Στον πρώτο γύρο του δεύτερου γύρου, έλαβε το πρώτο χτύπημα απόκρισης, αλλά 6. Στο 01 πήρε μόνο τρία ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο με τα στατιστικά του να δείχνουν δύο χαμένους τρεις πόντους, δύο φάουλ και ένα λάθος.

2:20 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, ο “Poku” επέστρεψε στον αγώνα, έχασε αμέσως τρεις πόντους από τη δεξιά γωνία, έφτασε στο 0/6, στο τέλος ο προπονητής τον απέσυρε από το τέλος 9:25, για να μην τον βάλει πίσω για το υπόλοιπο παιχνίδι. Στις 10:56, ο Σέρβος είχε 0/6 πόντους, τρεις πόντους, τέσσερις αποταμιεύσεις, ένα κλέψιμο, ένα μπλοκ, δύο φάουλ և ένα λάθος μετά από καλά αποτελέσματα σε τρεις αγώνες προ της σεζόν (11 πόντοι, 9,3 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ). 2.3) 6.7 τρίγωνο).

Βάλσαμο αστεριών

Source