Ο Rasford είναι σωτήρας և βλέπει τον κορυφαίο Reporter Κύπρου

Ο Ράσφορντ έσωσε τη Γιουνάιτεντ 1: 1. Κέρδισε το “Wolves” με σκορ 0, έστειλε το “Liverpool” στη δεύτερη θέση.

Η United αποχαιρετά το 2020 με χαμόγελο και πίστη ότι μπορούν να επιστρέψουν στην κορυφή της Premier League. Ωστόσο, για να βρεθείτε στο Λίβερπουλ-2, ο στόχος των λύτρων από τον Ράσφορντ έπρεπε να είναι 93 ΄. Η τύχη βοήθησε τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος με το έβδομο γκολ του φέτος և ήταν ο πρώτος που σκόραρε ένα πολύτιμο γκολ 1: 1 στο Μάντσεστερ στο Old Trafford. 0 νίκη επί των λύκων.

Έντεκα λύκοι παρουσιάστηκαν με μέση ηλικία 26 ετών (25 χρόνια և 109 ημέρες), η οποία είναι η νεότερη από τον Απρίλιο του 2012. Η ομάδα του Σάντο μπήκε στο παιχνίδι με μια ισχυρότερη, πιο ευέλικτη και σωστή κίνηση της μπάλας. Στην πραγματικότητα, έκανε τρεις καλές βολές στο πρώτο τρίμηνο, αλλά ο Neto, η Vitinia և Neves δεν μπορούσε να απειλήσει τον De Gea, ο οποίος είχε εξαιρετική θέση. Η United δεν βρήκε λύση, ο Teles, αν και συχνά επιτέθηκε, δεν μπορούσε να βοηθήσει δημιουργικά.

Στο 23ο λεπτό, οι “Λύκοι” είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά ο Sais βρήκε τη θέση. Έπρεπε να φτάσουμε στο 26ο λεπτό, την πρώτη ευκαιρία για τους γηπεδούχους … να δούμε την αμφιβολία, όταν ο Cavani δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα όπως ήθελε από το πέρασμα του Matic. Ωστόσο, στο 34ο λεπτό, οι “κόκκινοι” έχασαν τις καλύτερες πιθανότητες του αγώνα, καθώς ο Bruno Fernandez δεν μπόρεσε να νικήσει τον Patricio επί τόπου. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο, το “Μάντσεστερ” δεν μπόρεσε να “καταστείλει”, αντ ‘αυτού υπήρξε μια αντίδραση από τους “Λύκους”, ο οποίος πλησίασε τον στόχο με τη Σάις, αλλά και πάλι η Ντε Γέα εξουδετερώθηκε.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε γύρους, αλλά είχε έναν καλό ρυθμό և διαλείμματα με ωραίο ποδόσφαιρο. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε σχεδόν τίποτα για περίπου 45 λεπτά. Οι λύκοι γύρισαν καλά την μπάλα, αλλά δεν φαίνονταν απειλητικές. Ο Maguire և Baiji καθάρισε όλα τα στάδια. Ο Μάντσεστερ προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει. Ο Martial πήρε τη θέση του Greenwood, αλλά και πάλι οι οικοδεσπότες δεν μπορούσαν να φανούν απειλητικοί.

Ο Ράσφορντ είναι σωτήρας.

Ήταν ο πρώτος γύρος στο 69, ο Κάβανι έστειλε την μπάλα στο δίχτυ, αλλά ο στόχος δεν έγινε δεκτός. Το Μάντσεστερ πίεσε το τελευταίο τρίμηνο, ο Pogba έκανε ένα υπέροχο σουτ στο 75ο λεπτό, αλλά ο Patricio κυνηγούσε το save ս Το παιχνίδι θα ήταν μηδέν, οι λύκοι ήταν χαρούμενοι, αλλά η τύχη δεν ήταν σύμμαχος τους. Στα 90 + 3, ο Ράσφορντ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε τη Σάις, άλλαξε την πορεία και έσωσε τα “κόκκινα”. Αυτό θα είναι καθοριστικό γκολ στον αγώνα τίτλου; Η ιστορία θα το δείξει.

People United: De Gea, Baigi, Bisaka, Maguar, Teles (46 ‘So), Matic, Pogba, Bruno (90’ McTomine), Greenwood (64 ‘Combat), Rasford, Cavani

Λύκοι. Patricio, Cody, Kilman, Hoover, Ait Nuri, Moutinho, Sais, Neves, Vitinia (55 ‘Pontense), Traore, Neto (68’ Fabio Silva)

Source