Ο Rayola θέλει να πωληθεί η Ολλανδία, δεν … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η επιθυμία του Mino Raiola για το μέλλον της Eling Holland είναι ξεκάθαρη. Ο διάσημος πράκτορας θέλει τον πελάτη του να πουληθεί το καλοκαίρι. Πιστεύει ότι ο κύκλος του έχει σχηματιστεί στο “Μπορούσια” Ντόρτμουντ, ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να αναζητήσει ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου το καλοκαίρι.

Γι ‘αυτό υπέγραψε συμβόλαιο με τους “Real” και “Barcelona”, δύο γίγαντες ποδοσφαίρου που μπορούν να καλύψουν τον 20χρονο παίκτη, αλλά και τις ανταγωνιστικές-οικονομικές “επιθυμίες” του διάσημου διευθυντή του. Ο Rayola έχει το γεγονός ότι θα λάβει πολλά χρήματα από την επερχόμενη συμφωνία.

Από την άλλη πλευρά, το Ντόρτμουντ θέλει να διατηρήσει την Ολλανδία στις τάξεις της για ένα ακόμη έτος. Ο Rayola σέβεται την επιθυμία της “Βεστφαλίας”, αλλά δεν συμφωνεί, αλλά τονίζει ότι δεν βρίσκεται σε πόλεμο με τη γερμανική ομάδα.

“Μίλησα με τους κατοίκους της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μου είπαν ότι δεν ήθελαν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι. Σέβομαι τη θέση του συλλόγου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. «Έχω μια καλή σχέση μαζί τους, δεν είμαστε σε πόλεμο», είπε στο Sport1.

Η σύμβαση պայման γης ανέρχεται σε 75 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, η οποία τίθεται σε ισχύ το επόμενο καλοκαίρι, όχι φέτος. Γι ‘αυτό οι διαπραγματεύσεις θα είναι δύσκολες. Η Ντόρτμουντ δεν θα εγκαταλείψει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της τόσο εύκολα.

Πηγή: sport24.gr

Source