Ο Robert MacIntyre αντανακλά το αξέχαστο επίτευγμά του σε ένα χρόνο που θα το ξεχάσει

Πρέπει πάντα να απολαμβάνετε τις επιτυχίες όταν έρχονται σε αυτό το απίστευτα περίπλοκο παιχνίδι που ανταμείβει, τρελαίνει, ικανοποιεί και απογοητεύει σε ίσους όρους.

Δεν έχει σημασία αν είστε επαγγελματίας νικητής σε μια από τις μεγαλύτερες εκδρομές ή αν ο Norman και ο Bessy έχουν κερδίσει τον σύζυγο και τη σύζυγο του Broomieknowe Salver, το αίσθημα της νίκης είναι κάτι που εκτιμάτε.

Στη νεαρή του καριέρα, ο Robert MacIntyre ήταν είτε ο νικητής, είτε ήταν πάντα μπροστά. Ο 24χρονος έχει το κλινικό πλεονέκτημα και το ανταγωνιστικό ένστικτο που διακρίνει τα καλύτερα από τα υπόλοιπα, από ένα θεαματικό διπλό στους ερασιτέχνες το 2013 όταν κέρδισε τους τίτλους Σκωτίας Νεολαίας και Σκοτσέζου Αγόρι Strokeplay κατά τη διάρκεια μιας σπινθηροβολικής περιόδου, στην πρώτη του Το European Tour κέρδισε πρόσφατα στην Κύπρο.

Ο MacIntyre είχε χρόνο να κάνει απογραφή, έχοντας επιστρέψει στο Oban για μερικές εβδομάδες πριν επιστρέψει στο δρόμο αυτό το Σαββατοκύριακο προς τη Νότια Αφρική και μετά το Ντουμπάι.

«Σκέφτοντας την πρώτη μου μεγάλη νίκη ως ερασιτέχνης, είχα σπάσει τον αγκώνα μου νωρίτερα μέσα στη χρονιά και σκέφτηκα ότι η σεζόν μου τελείωσε», σχολίασε αυτή την ανακάλυψη ως νέος και τις συγκρίσεις με την τελευταία του νίκη. Και τώρα, φέτος, λόγω του όλου του ιού της κορώνας και του σχήματος μου, το είχα σχεδόν διαγράψει επίσης. Αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει απροσδόκητα. Αυτός είναι ο τρόπος με το γκολφ. Μπορείτε να έχετε μια κακή σεζόν και να το αποθηκεύσετε με μερικά καλά αποτελέσματα.

Κάθε νίκη που είχα στην καριέρα μου ήταν ένα σκαλοπάτι. Το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι η νίκη. Αυτό μου αρέσει, την τελευταία μέρα στη ζέστη της στιγμής. Έχετε την αίσθηση ότι δεν μπαίνετε σε καθημερινά πράγματα και θέλετε να ζήσετε αυτό το συναίσθημα όσο μπορείτε.

Φυσικά, ο MacIntyre είχε ακόμα τα δικά του χαμηλά σημεία για να αντιμετωπίσει μια δύσκολη και ηθική χρονιά για όλους, μακριά από αυτά τα συναισθήματα της εκφοβιστικής ευφορίας.

Μίλησε για τον διανοητικό φόρο που τον έχει επιτελέσει το κλείσιμο και τα όρια της σφιχτής αλλά απαιτούμενης φούσκας της Ευρωπαϊκής περιοδείας στο συναισθηματικό επακόλουθο της νίκης του στην Κύπρο.

Αυτή τη σεζόν, ο MacIntyre φοράει ένα σήμα στην τσάντα του γκολφ για το Martyn’s Monday Club, ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα ψυχικής υγείας με έδρα το Ομπάν που δημιουργήθηκε στη μνήμη του Martyn Cruickshanks, ενός τοπικού άνδρα που αυτοκτόνησε πριν από δύο χρόνια.

«Η οικογένειά του ζούσε ακριβώς πάνω από μας», έμενε η οικογένειά του ακριβώς πάνω από το δρόμο μας. “Μόνο όταν αρχίσετε να αισθάνεστε άσχημα τον εαυτό σας, συνειδητοποιείτε,” Ουάου, αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε κανέναν “”

«Με έκανε λίγο καρύδια με το κλείδωμα και το φούσκα περιοδείας. Ήμουν ακόμη βαρεμένος με τη μαμά και τον μπαμπά μου στο σπίτι. Δεν ήταν δικό τους λάθος, ήταν ακριβώς όπως ήταν ο κόσμος και ήταν σκληρός εκείνη την εποχή. Μου αρέσει να έχω την ομάδα μου μαζί μου όταν είμαι σε εκδηλώσεις και όταν δεν μπορώ να το κάνω, πραγματικά παλεύω με αυτήν.

«Μην με παρεξηγείς, το να είσαι σε περιοδεία είναι ένας υπέροχος τρόπος ζωής για συγκεκριμένους ανθρώπους, αλλά δεν είναι διακοπές. Μερικοί άνθρωποι δεν το απολαμβάνουν όσο πιστεύουν οι άνθρωποι. Όταν τα πράγματα άρχισαν να ανοίγουν λίγο, μπόρεσα να επιστρέψω μαζί μου τον προπονητή μου (Davy Burns) και μπόρεσα να δουλέψω με τον τρόπο που ήθελα να δουλέψω αντί να μου πει πώς να δουλέψω. “

Η ομάδα του MacIntyre γύρω του κατά τη διάρκεια της 15ης σεζόν είναι τόσο σφιχτή όσο ένα ράψιμο. Είπε με ένθερμη αγάπη, «Η μαμά μου είναι ο φροντιστής μου», «Είναι φτιαγμένη από σκληρά πράγματα. Όταν δυσκολεύτηκα, με καθοδήγησε. Τις περισσότερες φορές, μπορεί να με διαβάσει σαν ένα βιβλίο. Θα πει απλώς, “Εντάξει, τι συμβαίνει σήμερα μαζί σας” και θα μιλήσουμε. Δεν φοβάμαι να μιλήσω στην οικογένειά μου ή στους στενούς μου φίλους. Έχω ανθρώπους με τους οποίους μιλάω για πράγματα που δεν θα έλεγα σε κανέναν άλλο. Η συζήτηση σε όσους ενδιαφέρονται για εσάς κάνει μεγάλη διαφορά. “

Ο MacIntyre πρόσθεσε δυναμική στην καμπάνια του με μια νίκη μετά την τρίτη θέση του στην Κύπρο, καθώς προετοιμάζεται για τα τρία τελευταία τουρνουά μιας ταραχώδους σεζόν 2020.

«Πριν από την Κύπρο έπαιζα σχεδόν μόνο για χάρη του παιχνιδιού, αλλά τώρα έχω μια πραγματική φήμη. Αυτός είναι ο τρόπος που μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν οι κινήσεις. Τότε δεν δουλεύεις σκληρά. Σε αυτό το παιχνίδι, δεν μπορείτε να ξεκουραστείτε στις δάφνες σας. “

Source