Ο Sadıkoğlu απευθύνεται στα παιδιά

Ο δήμαρχος του Σσκέλε Χασάν Σαντίκογλου εξέδωσε μήνυμα με την ευκαιρία της 101ης επετείου της 23ης Απριλίου, της Εθνικής Κυριαρχίας και της Ημέρας του Παιδιού. Απευθυνόμενος στα παιδιά στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Sadıkoğlu δήλωσε ότι λυπάται που δεν μπόρεσε να έρθει μαζί φέτος λόγω της πανδημίας, αλλά ότι θα συνεχίσει να ζει τον ενθουσιασμό και τη χαρά μας στα σπίτια μας, όπως στους δρόμους, τα πάρκα και περιοχές τελετών.

SADIKOĞLU: “Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ”

Ο δήμαρχος του Σσκέλε Χασάν Σαντίκογλου κάλεσε τα παιδιά με την ευκαιρία της Εθνικής Κυριαρχίας και της Ημέρας του Παιδιού στις 23 Απριλίου. Χρησιμοποιώντας μια ειλικρινή γλώσσα στο μήνυμά του, ο δήμαρχος Sadıkoğlu είπε: «Γεια σας παιδιά! Πώς είσαι?

Ξέρω ότι η καρδιά σου είναι λίγο πικρή, αυτό είναι στις 23 Απριλίου!

Ξέρω; γιατί έχω τα ίδια συναισθήματα με εσένα.

Όλοι έχουμε πικρές καρδιές αλλά ατελείωτο ενθουσιασμό και υπερηφάνεια, σωστά;

Επειδή, ο Μεγάλος Ηγέτης μας, ορκίστηκε να περπατήσουμε στο μονοπάτι που άνοιξε ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και ο στόχος που είχε δείξει.

Ελάτε τώρα όπως? Ας ζήσουμε τον ενθουσιασμό και τη χαρά μας στα σπίτια μας όπως στους δρόμους, τα πάρκα, τους χώρους τελετών, όπως ακριβώς πέρυσι! Ας αναλύσουμε το Atatürk μας, ονειρευόμαστε γι ‘αυτόν κλείνοντας τα μάτια μας. Ζήστε αυτήν την ξεχωριστή και όμορφη μέρα ως δώρο για εσάς, παιδιά. Ζήστε έτσι ώστε να είστε παιδί που σας κάνει να το λέτε αυτό!

Αγαπητά παιδιά

Είστε αυτός που θα διαμορφώσετε το μέλλον μας και θα διαμορφώσετε τον κόσμο με τα χαμογελαστά μάτια σας.

Εσείς; Αν και είστε παιδί, συνεχίζετε να παρακολουθείτε μια πολύ σημαντική διαδικασία. Γνωρίζουμε ότι βαριέσαι, αλλά πρέπει να είμαστε λίγο πιο υπομονετικοί για την υγεία μας, να κοιτάμε στο μέλλον με περισσότερη ελπίδα και να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα. Πιστεύω ότι θα ολοκληρώσουμε με επιτυχία αυτήν τη διαδικασία μαζί και θα συναντηθούμε ξανά στις 23 Απριλίου.

Αγαπητά παιδιά

Είστε η εγγύηση του μέλλοντός μας και η εγγύηση του αύριο μας. Το να είσαι παιδί σημαίνει να είσαι ενθουσιασμένος, να είσαι παιδί σημαίνει να κρατάς σφιχτά την απεριόριστη, ανείπωτη αγάπη στην καρδιά σου.

Στο τέλος του μηνύματός του, ο δήμαρχος Sadıkoğlu γιόρτασε την 23η Απριλίου Εθνική Κυριαρχία και Ημέρα του Παιδιού δηλώνοντας ότι χάνει πολύ τα παιδιά και τιμά τον Μεγάλο Ηγέτη Gazi Mustafa Kemal Atatürk και τους συντρόφους του με έλεος και ευγνωμοσύνη.

.Source