Ο Serkan Çayoğlu και ο Tayanç Ayaydın συναντήθηκαν σε μια σειρά έκπληξης μετά την Yeni Hayat!

TelevisionGazetesi.com / Detay – Η σειρά New Life, η οποία μεταδόθηκε στο Kanal D και έπρεπε να κάνει έναν πρώιμο τελικό με κάποιες σειρές από την αρχή της σεζόν, είναι ακόμα στο μυαλό του κοινού. Αν και τράβηξε την προσοχή με την ιστορία και τους ηθοποιούς του, δεν έλαβε την αναμενόμενη προσοχή. Οι Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın και Nilperi Şahinkaya έπαιξαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά.

Το απόγευμα της 29ης Οκτωβρίου, είπε αντίο στην οθόνη με το 9ο επεισόδιο του. Αυτό το πρώιμο φινάλε της σειράς New Life, ειδικά ο Serkan Çayoğlu, αναστάτωσε τους οπαδούς. Παρά όλες τις κλήσεις που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το κανάλι δεν άλλαξε την απόφασή του.

Μετά τη σειρά, η οποία ήρθε στην οθόνη με μεγάλες ελπίδες και επιθετικά, οι ηθοποιοί άρχισαν να εμφανίζονται σε άλλες δουλειές. Μεταξύ αυτών των ονομάτων, υπάρχουν επίσης δύο άτομα που παίζουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Οι Serkan Çayoğlu και Tayanç Ayaydın, που είναι οι πρωταγωνιστές της σειράς, συναντιούνται σε μια άλλη σειρά που θα μεταδοθεί στο TRT1 αυτή τη φορά. Περίπου δύο μήνες μετά το φινάλε του Yeni Hayat, πληροφορήθηκε ότι οι δύο ηθοποιοί θα ήταν μπροστά στην κάμερα μαζί σε μια άλλη σειρά.

Οι Pelin Karahan, Ahmet Kural και Devrim Saltoğlu συμμετέχουν επίσης στη σειρά με τίτλο “Winter Island Winter”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο δημοσιογράφος Birsen Altuntaş, ο Tayanç Ayaydın συμπεριλήφθηκε επίσης στο cast της σειράς Winter Island της Κύπρου.

Οι Tayanç Ayaydın και Serkan Çayoğlu θα παίξουν για άλλη μια φορά στην ίδια σειρά στη σειρά που παράγεται από την TMC Film και σε σκηνοθεσία Hakan İnan.

Στη σειρά Winter Island Winter, θα αναφερθεί η περίοδος από το 1964 έως το 1974 στην Κύπρο.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Instagram -> @tvdizianaliz

Εγγραφείτε

Source