Ο Sildenfeld βρίσκεται στην πόρτα εξόδου

Η απογοήτευση μετά την επίπονη ήττα από τον Απόλλωνα είναι τεράστια, γιατί όπου όλα έδειξαν ότι η “Ανόρθωση” θα επιστρέψει δυναμικά για να κερδίσει τον τίτλο, για να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή προς την κάτω, βρίσκεται στο -6, τρεις ομάδες μπροστά.

Η ανάπτυξη των εξελίξεων θα είναι άμεση. Μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Timur Ketspaya ότι η ομάδα θα μεταφερθεί στους παίκτες που θα μπορούν να τη βοηθήσουν, ήρθαν χθες στη Γεωργιανή θέση για να διορθώσουν τις εξελίξεις. Κύριος. Ο Ketspayan κατέστησε σαφές ότι ήταν απογοητευμένος με τη συμπεριφορά των υπερασπιστών του και ανακοίνωσε ότι θα γίνουν προσθήκες στην ειδική θέση. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να υπάρξουν αναχωρήσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ποδοσφαιριστής που αναμένεται να τελειώσει αμέσως από το “Anorthosis” είναι ο Gordon Sildenfeld. 3 1/2 χρόνια αργότερα, η Κροατία βρίσκεται στην πόρτα εξόδου μετά την τελική απόφαση του Timur Ketspaya. Ο γεωργιανός προπονητής παρέδωσε τη θέση του στη διοίκηση, վերջին η τελευταία αναμένεται να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον αρχηγό της ομάδας για τη λήξη της σύμβασης.

Source