Ο Sinovac εξηγεί τι σημαίνει “απόδοση 50 τοις εκατό”

Sinovac,

Η εταιρεία Sinovac ανακοίνωσε ότι ο αριθμός που ανακοινώθηκε στη Βραζιλία προήλθε από το πείραμα μεταξύ επαγγελματιών υγείας που αγωνίζονται στις πρώτες γραμμές και ότι το εμβόλιο ήταν 100% αποτελεσματικό σε σοβαρές περιπτώσεις.

Sinovac,

Ο Yin Veidong, πρόεδρος της Sinovac Company, έκανε μια δημόσια δήλωση για να διευκρινίσει τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι το εμβόλιο είναι “50% αποτελεσματικό” στη Βραζιλία.

Το CoronaVac είναι βαρύ Κορωνοϊός Υπενθυμίζοντας ότι είναι 100% αποτελεσματικό στην πρόληψη κρουσμάτων, ο πρόεδρος της Sinovac, η κινεζική εταιρεία παραγωγής εμβολίων, δήλωσε ότι η εταιρεία επέκτεινε την παραγωγική της ικανότητα για να καλύψει την εξωτερική και την εγχώρια ζήτηση αφού οι δοκιμές της Βραζιλίας επιβεβαίωσαν αυτά τα δεδομένα.

Ο Γιν είπε ότι τα δεδομένα θα υποβληθούν στην κινεζική ρυθμιστική αρχή για έγκριση υπό όρους.

Οι δοκιμές του εμβολίου στο εξωτερικό αφορούσαν συνολικά 24.400 συμμετέχοντες.

Ο Γιν είπε ότι μία μονάδα παραγωγής παράγει 500 εκατομμύρια δόσεις ετησίως, μια δεύτερη εγκατάσταση παραγωγής με την ίδια ικανότητα ελέγχεται και η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

“Αλλά αυτές οι διευκολύνσεις εξακολουθούν να είναι πολύ πίσω από τις παραγγελίες που έχουμε λάβει από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ινδονησίας, της Μαλαισίας, της Σιγκαπούρης και των Φιλιππίνων”, δήλωσε ο Γιν. Η εταιρεία έχει μέχρι στιγμής προμηθεύσει 7 εκατομμύρια δόσεις σε επαρχίες της Κίνας και θα παρέχει 1 εκατομμύριο δόσεις στο Χονγκ Κονγκ όπως είχε προγραμματιστεί. είπε.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source