Ο Trk στρατιώτης στέκεται εκεί ως bar gc

Μερικές γραμμές από το ξέπλυμα AK Party Szcs Merc:

Η πράξη συνείδησης των μητέρων μας Diyarbakr εισήλθε στην 526η ημέρα της. Η οικογένεια λέει 200. Συνεχίζει τη δράση του σε οικογένειες στο rnak. Ευχόμαστε σε όλες αυτές τις μητέρες να κατακτήσουν τα παιδιά τους.

TERRLE MCADELE

Οι επιχειρήσεις Pene και Bar Pnar στο εξωτερικό συνεχίζονται με όλη τους τη δύναμη. Οι εργασίες εκτελούνται απρόσκοπτα στο πεδίο. Η Τουρκία είναι η πρώτη που αγωνίζεται με τον ιδρώτα με τις πιο βασικές αρχές. Χωρίς διάκριση μεταξύ του εδάφους. Δυστυχώς, τα μέλη της ομάδας μας βρίσκονται σε λάθος σειρά κάνοντας διάκριση. Καθώς συνεχίσαμε τον αγώνα μας με το PKK, πραγματοποιήθηκαν πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις που δεν αγνόησαν τη RIA. Yalova, Balkesir με επίκεντρο πολύ σοβαρά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί.

Η Τουρκία συνεχίζει έντονα τόσο τη θέλησή της στη Συρία όσο και τον αγώνα της στην Τουρκία για την καταπολέμηση της RIA. Ακούμε για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες σε διάφορες χώρες σχετικά με το Πανεπιστήμιο Boazii. Σε αυτό το ξέπλυμα, υπάρχουν ξέπλυμα για τα κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας, τα οποία δεν αποδεχόμαστε με κανέναν τρόπο.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ BOAZ:

Παρακολουθούμε στενά τη νομιμοποίηση παράνομων γεγονότων. Υπάρχουν απαιτήσεις που δεν μπορούμε να αποδεχτούμε με κανέναν τρόπο. Εκφράζουμε ότι δεν βρήκαμε το δικαίωμα να απαλλάξουμε τις διαμαρτυρίες. Έχει το δικαίωμα στη δημοκρατική διαμαρτυρία. Γενικά, όσοι περιμένουν να κατανοήσουν τα γεγονότα στις χώρες τους, κάνουν σκανδαλώδες ξέπλυμα όταν συμβαίνει στη χώρα μας. Η ευαισθησία μας στα ανθρώπινα δικαιώματα είναι εξαιρετικά υψηλή. Ορισμένες ομάδες που σχετίζονται με τον τρόμο είναι μεταξύ αυτών. Το Πανεπιστήμιο Boazii είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέρδη της Τουρκίας. Η πιο σημαντική ευαισθησία μας πρέπει να είναι η υγιής πρόοδος της εκπαίδευσης και του ρυθμού.

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ TWITTER SANSR

Λογοκρισμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τύχη που τον έφερε στα tweets του Sayn Baheli και του υπουργού προώθησης Sayn Soylu. Οι εταιρείες κοινωνικών μέσων έχουν αναδειχθεί ως κανάλι ελευθερίας. Τώρα ενεργούν σαν δημόσια αρχή με υποκειμενικές, αυθαίρετες αποφάσεις χωρίς δικαστική απόφαση. Για παράδειγμα, γιατί οι διαχειριστές της TRNC δεν έχουν την έγκριση των διαχειριστών PKK / PYD; Πώς το κάνεις αυτό; Οι κοινωνικοί λογαριασμοί των μητέρων Diyarbakr αποκλείστηκαν. Ποιες είναι οι αρχές πίσω από αυτό;

Λέγεται ότι πρέπει να λάβουμε αυτές τις αποφάσεις για να αποτρέψουμε το νερό του μίσους. Γιατί να μην μπλοκάρετε τα tweets του faist στις Κάτω Χώρες, τώρα η μεγαλύτερη γεννήτρια μίσους. Σε ποια δικαστική απόφαση ενεργείτε ενώ κάνετε αυτό; Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρχίζει να στρέφεται σε έναν μηχανισμό που ξεπερνά τις εθνικές διαθήκες, παλεύει, παλεύει με την εθνική κυριαρχία και το νόμο. Πίσω από αυτό θα φέρει έναν ψηφιακό φασισμό, δικτατορία.

Αυτός είναι ο κυβερνοχώρος που βρίσκεται υπό κρίση. Πρέπει να υιοθετήσουν μια λογική και βασισμένη προσέγγιση σε αυτόν τον τομέα. Οι διαχειριστές του PKK / PYD υπολογίζουν, κλείνετε τους λογαριασμούς της πολιτικής στην Τουρκία, κλείνετε τους λογαριασμούς των μητέρων στο Diyarbakr, τι κάνετε; Ποια είναι η μάντρα αυτού; Ποια αρχή και αρχή ακολουθείτε;

ΓΑΛΛΙΑ LE LKS

Η Γαλλία ή οποιοσδήποτε από τους συμμάχους μας δεν πρέπει να κάνει μια δήλωση που θα αξίζει το PYD / PKK. Ο Γάλλος πρόεδρος Macron δεν θέλει η Τουρκία να πολεμήσει την PYD.

Η προσέγγιση που φέρνει συνεχώς τον Πρόεδρο και τις πολιτικές της Τουρκίας δεν ξεκινά με τη συμμαχία του ΝΑΤΟ. Πιο πρόσφατα, περίπου 20 άμαχοι σκοτώθηκαν στο Tal Abyad από στοιχεία PKK / PYD. Δυστυχώς, η συνεδρίαση της Συνταγματικής Επιτροπής στη Γενεύη στη Συρία απέτυχε λόγω της ασυμβατότητας του καθεστώτος.

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι υπάρχει δικαιοδοσία στο Ισραήλ. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Η ανακοίνωση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ότι έχει δικαιοδοσία στα κατεχόμενα εδάφη από το 1967 θα λάβει σημαντικές αποφάσεις εκεί. Συγχαρητήρια για αυτήν την απόφαση.

Μια εγκύκλιος δημοσιεύθηκε ως Yunus Emre και Trke Yl για το έτος 2020 με την υπογραφή του Προέδρου μας. Θα γίνει κατανοητό και θα γιορτάζεται από την UNESCO.

Η διαδικασία σχετικά με τα συνέδριά μας συνεχίζεται με ισχυρό τρόπο. Θα ολοκληρώσουμε τα συνέδριά μας μέχρι το τέλος του μήνα και η μεγάλη διαδικασία του συνεδρίου θα είναι η αρχή. “

ABD’NN BOAZ NVERSTES ARAZSNE EL KOYABLECE DDASI:

“Αυτό το είδος ειδήσεων δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Είτε αυτοί που κάνουν αυτές τις ειδήσεις το επιθυμούν είτε έκαναν ειδήσεις, συγχέεται μεταξύ τους. Η Τουρκία είναι κυρίαρχο κράτος. Τέτοιες ειδήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την αντίληψη και τη γνώμη. Boazii Το Πανεπιστήμιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα της Τουρκίας. “

«Το θεωρούμε εξαιρετικά ευαίσθητο στο ξέσπασμα των συγκρούσεων. Η Ελλάδα σταμάτησε με αρνητική στάση. Βρισκόμαστε τώρα στο τραπέζι. Πρώτα απ ‘όλα, αναλαμβάνουμε τη γενετική αυτών των φιλοδοξιών για να αλλάξουμε τη φύση. Όλοι πρέπει να αξιολογήσουν σήμερα καλά. Οι φίλοι μας, οι Ευρωπαίοι φίλοι μας από καιρό σε καιρό. Λένε ότι είναι ικανοποιημένοι με τη θετική ατζέντα τους με την Ελλάδα και η Τουρκία συμβάλλει στην πιο θετική συμβολή. Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτήν τη ριζοσπαστική γλώσσα.

Το Trk militer δεν καταλαμβάνεται στο Kbrs, αλλά στο μπαρ. Τούρκοι στρατιώτες πήγαν εκεί για να αποτρέψουν τις σφαγές, τη γενοκτονία και τις διώξεις. Βλέπουμε ότι μερικά από τα τμήματα που εξακολουθούν να έχουν τη λογική αυτών των σφαγών ασχολούνται με την παραγωγή των ίδιων φυλετικών προσεγγίσεων. Trk στρατιώτες θα μείνουν εκεί, δεν θα φυτευτούν. Ο Trk στρατιώτης στέκεται εκεί ως bar gc. Κατά καιρούς λένε ότι οι εγγυήσεις και η παρουσία του στρατιώτη είναι μοντέρνα. Ούτε η απαξίωση της εγγύησης ούτε οι λόγοι για την παρουσία Τούρκων στρατιωτών έχουν εξαφανιστεί. Εκφράζεται επίσημα από την ελληνοκυπριακή κοινότητα, που δεν θέλουν να μοιραστούν πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο και δεν θέλουν να ζήσουν με την τουρκική κοινότητα στο Kbrs. Στην Ανατολική Μεσόγειο, λέμε ότι τα εισοδήματα πρέπει να μειωθούν και να μοιραστούν ισότιμα. Δεν το δέχονται αυτό. Δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος. Ζώντας στο μπαρ του τουρκικού λαού στην Κύπρο, μετά την ηρωική παρέμβαση των ενόπλων δυνάμεων εκεί, πέτυχε τον κύριο σκοπό του. Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα μείνουν εκεί. Το πράγμα που είναι ένα πλοίο μόδας είναι να καθίσετε στο τραπέζι με τις ίδιες διατριβές και να θέλετε να πάρετε τα πάντα χωρίς να δώσετε τίποτα.

Σηκώνεται από το τραπέζι και λέει ότι το τμήμα που πρέπει να επικριθεί αυτή τη φορά είναι το τμήμα Trk. Οι μινιμαλιστικές απαιτήσεις της ελληνοκυπριακής πλευράς εμφανίζονται στο προσκήνιο κάθε φορά. Με αυτήν τη λογική, δεν υπάρχει χώρος συζήτησης. Στη συνέχεια, το μοντέλο διαπραγμάτευσης δύο κρατών θα έρθει στο τραπέζι. Τώρα βλέπουμε ότι η πρόθεση είναι να παρασχεθεί ένας φραγμός εκεί, όχι ένα κοινωνικό μοντέλο που βασίζεται σε δύο κοινότητες, ο σκοπός εδώ είναι να σφετεριστεί την ΤΔΒΚ. Η Δημοκρατία της Τουρκίας δεν θα το επιτρέψει.

Πρέπει να ακολουθήσουν μια πιο θετική προσέγγιση, αντί να αυξήσουν την ένταση. Δεν βρίσκουμε το σωστό μέρος για λόγους, το απορρίπτουμε εντελώς. “

ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ:

“Από καιρό σε καιρό, οι Υπουργοί του Κοινοβουλίου ανέλαβαν την πρωτοβουλία και υπήρξαν επαφές με τα κόμματα. Επισκεφθήκαμε επίσης όλα τα κόμματα της αντιπροσωπείας του Κόμματος του ΑΚ στο οποίο ήμουν στο διοικητικό συμβούλιο. Συζητήσαμε μαζί τους τι είδους σύνταγμα θέλαμε. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, το AK Party έκανε όλες τις υποχρεώσεις του. Δυστυχώς, ορισμένοι από τους συμμετέχοντες δεν μπορούσαν να το κάνουν αυτό. “Τότε θυμάμαι πολύ καλά, όσοι λένε ότι επιστρέφουν στο κοινοβουλευτικό σύστημα σήμερα δεν μπορούσαν να φέρουν το σωστό σύστημα ισορροπίας , το σύστημα διαχωρισμού των εξουσιών.

Ο υπουργός επιλέγεται από τον λαό. Η εξουσία που παρέχεται στο έθνος δεν μπορεί να αποσυρθεί από το έθνος. Η εκλογή από τον λαό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ισχυρός Πρόεδρος. Μετά την εκλογή του λαού από τον λαό, έγινε υποχρεωτική η μετάβαση στο υπουργικό σύστημα. Υπάρχουν κριτικές και gndems σε διάφορα μέρη. Οι χωριστές δυνάμεις αφορούν το σύστημα παρακολούθησης της ισορροπίας. Ποια είναι τα μέρη προετοιμασμένα για αυτά; Τι είδους δυνάμεις θέλουν να φύγουν; Τι ρόλο δίνουν στο κοινοβούλιο και την κυβέρνηση; Πώς προσεγγίζουν τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις ελευθερίες, τα νέα δικαιώματα στον κόσμο, και αυτά πρέπει να συζητηθούν στο κοινό με διαφανή τρόπο. Πάντα επιθυμούμε τον ευρύτερο συμβιβασμό. Αν και το Σύνταγμα είναι τελικά ένα νομικό κείμενο, είναι ένα πολιτικό κείμενο. Οι μελλοντικές περίοδοι είναι της φύσης του πληθυσμού, όλοι πρέπει να συνεισφέρουν. “

Source