Ο Varank, Υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Δημοκρατίας της Τουρκίας, έστειλε το εγχώριο εμβόλιο κοροναϊού

Ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βάρανκ, νέου τύπου ΚορωνοϊόςΠροσφέρεται εθελοντικά για το εμβόλιο που βασίζεται σε σωματίδια που μοιάζουν με ιούς (VLP), το οποίο έχει αναπτυχθεί κατά και θεωρείται μια από τις πιο καινοτόμες μεθόδους εμβολίων.

Σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του Υπουργείου, TÜBİTAK Κορωνοϊός Ο χρόνος εργασίας κάτω από την ομπρέλα του εμβολίου Varank που βασίζεται στην πλατφόρμα Turkey VLP, ο οποίος θα συμμετάσχει στη φάση 1 του ανθρώπινου δοκιμαστικού σταδίου, αύριο το πρωί θα παρακολουθείται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο της Άγκυρας.

Το Varank, του οποίου οι κλινικές παράμετροι θα παρακολουθούνται στο νοσοκομείο, συμπεριλαμβανομένου του ΗΚΓ, θα εμβολιαστεί με την πρώτη δόση εμβολίου μετά την πραγματοποίηση εξετάσεων αίματος. Ο Varank, ο οποίος θα υποβληθεί σε διάφορες εξετάσεις μετά το εμβόλιο, θα απολυθεί την Κυριακή αφού περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο.

VLP VACCINE ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ κάτω από το δέρμα

Σε αντίθεση με το εμβόλιο VLP στο εμβόλιο που άρχισε να εφαρμόζεται στην Τουρκία, όχι με υποδόρια ένεση στους μυς των μεθόδων του βραχίονα, θα κρατηθεί κάτω από το δέρμα. Το Varank θα λάβει τη δεύτερη δόση εμβολίου 21 ημέρες αργότερα.

Στο Κέντρο Κλινικής Έρευνας Φάσης-1 Ογκολογικού Νοσοκομείου της Άγκυρας, ο Πρόεδρος TÜBİTAK Prof. Δρ. Ο Χασάν Μάνταλ θα εμβολιαστεί επίσης εθελοντικά.

36 ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Καθηγητής Δρ. Ανθρώπινες δοκιμές του υποψήφιου εμβολίου VLP, που αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα του κοινού έργου του ζευγαριού Mayda Gürsel και του Bilkent University İhsan Gürsel, εφαρμόζονται σε δύο ομάδες των 18 συν 18, μία χαμηλή και η άλλη υψηλή δόση. Έξι από τις 2 ομάδες ήταν εικονικό φάρμακο. Με άλλα λόγια, αποτελείται από ενέσεις που δεν περιέχουν δραστική ή δραστική ουσία.

ΦΑΣΗ-2 ΤΟΥ ΕΜΒΑΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα ονόματα εθελοντών εκτός από το Varank και το Mandal διατηρούνται μυστικά. Το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης που χορηγεί το εμβόλιο δεν μπορεί να έχει πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο της ένεσης στο άτομο που χορηγείται. Ο καινοτόμος υποψήφιος εμβολίου του ζευγαριού Gürsel σχεδιάζεται να μετακομίσει στη Φάση-2 τον Ιούνιο και στη Φάση-3 τον Αύγουστο. Η μελέτη Φάσης-2 του φυσικού υποψήφιου εμβολίου VLP προετοιμάστηκε σύμφωνα με τη βρετανική παραλλαγή.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Νούμερο ένα στον κόσμο, TÜBİTAK Κορωνοϊός Η υποψήφια για εμβόλιο VLP Τουρκία με τεχνολογία μιας πλατφόρμας που αναπτύχθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας στις 30 Μαρτίου Κορωνοϊός Ήταν στη λίστα των υποψηφίων εμβολίων και έγινε ο 4ος υποψήφιος εμβολίου στον κόσμο που μπήκε στο κλινικό στάδιο αυτού του τύπου.

GEBZE, Η ΒΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΜΒΑΛΙΟΥ

Ο Varank, η Mayda και ο sanhsan Gürsel είχαν επισκεφτεί τη Διεύθυνση Βιοτεχνολογικής Ιατρικής του Nobel İlaç στο Gebze TÜBİTAK Marmara Teknokent (MARTEK) για να δουν το έργο του ζευγαριού επί τόπου.

ΜΙΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Στα εμβόλια τύπου VLP, τα ανεπτυγμένα σωματίδια που μοιάζουν με ιό μιμούνται τον ιό με τρόπο που δεν προκαλεί μόλυνση. Ενώ αυτά τα σωματίδια προκαλούν ανοσοαπόκριση, δεν προκαλούν ασθένεια.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του υποψήφιου εμβολίου που αναπτύχθηκε από το ζεύγος Gürsel είναι ότι, σε αντίθεση με άλλα εμβόλια VLP, 4 δομικές πρωτεΐνες του ιού χρησιμοποιούνται ως αντιγόνα εμβολίου σε αυτήν την πλατφόρμα. Από αυτήν την άποψη, δεν υπάρχει υποψήφιος εμβολίου που εισέρχεται στη φάση κλινικών δοκιμών σε ανθρώπους στον κόσμο.

.Source