Ο Veysel Eroğlu εξηγεί: Πώς λύσαμε το πρόβλημα των υδάτων της Κωνσταντινούπολης! | Yalcin BAYER

Προσπαθούμε να συμπεριλάβουμε εμπειρογνώμονες που δίνουν τις απόψεις τους για το νερό και την ξηρασία όσο το δυνατόν περισσότερο. Γράφουμε άρθρα και προειδοποιούμε για την ξηρασία για σχεδόν δύο χρόνια. Όταν κοιτάξαμε το χωράφι, τον κήπο, τους κολπίσκους και το Ergene, θα μπορούσαμε να προβλέψουμε ότι θα συναντήσουμε μια μεγάλη καταστροφή καθώς είδαμε πως το νερό του Strandzha «πλημμύριζε». Ακούσαμε συχνά τους δασκάλους μας στο νερό, το έδαφος και τη δασοκομία. Εν τω μεταξύ, υποσχόμαστε σε επιστήμονες όπως ο Kenan Mortan που βλέπουν την κλιματική ανισορροπία ως υπερθέρμανση του πλανήτη.

Τώρα είναι ο καθηγητής Δρ. Veysel Erogluσε …

Καθηγητής Dr. Νουρετίν Σόζενμετά Ταγίπ Ερντογάναπό την ομάδα ITU του ISKI, Καθ. Δρ. Veysel ErogluΜέχρι την τελευταία θητεία, ο Afyon – κάποτε στη Σμύρνη – υπηρέτησε σε πρώην υπουργεία İSKİ, DSİ και Δασών και Υδάτων αντίστοιχα. 1,5 φορές ολόκληρος ο όγκος αυτής της γωνίας ‘απάντηση’ Απεσταλμένα. (Πλήρες άρθρο ΈρογλουΜπορεί να διαβαστεί στον ιστότοπο.)

Στη γωνία μας «Ο Ergun Göknel εξηγεί: Μέτρο έκτακτης ανάγκης κατά της ξηρασίας» στο άρθρο με τίτλο Γκονέλ, Έρογλου »μας υπενθυμίζει ότι η Κωνσταντινούπολη είπε ότι δεν θα υπάρξει έλλειψη νερού μέχρι το 2071. Έρογλου δίνει, ΓκονέλΙσχυρίζεται ότι ήταν το άτομο που γύρισε την Κωνσταντινούπολη, η οποία βίωσε τη μεγαλύτερη δίψα στην ιστορία της, στην Καρμπάλα.

Καθηγητής ΈρογλουΟι άνθρωποι παρατήρησαν το δεξαμενόπλοιο με κάδους και κουβάδες, το νερό μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη με δεξαμενόπλοιο, η πόλη δεν πέρασε από τα βουνά σκουπιδιών, η ατμοσφαιρική ρύπανση ήταν τυφλή, η χωματερή Ümraniye Hekimbaşi εξερράγη το 1993, κατάπιε 40 παραγκουπόλεις και 38 άτομα πέθαναν στο Χρυσό Κέρατο. Λέγεται ότι δεν είναι ζωντανός.

«Εκείνη την εποχή, ο πληθυσμός της Κωνσταντινούπολης ήταν 6,5 εκατομμύρια και ο İSKİ δεν μπορούσε να παρέχει νερό στην πόλη. Το νερό μεταφέρεται από δεξαμενόπλοια από τη Γιάλοβα, το έργο «βόμβα βροχής» περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη, δεν επιτυγχάνεται η απαραίτητη αποτελεσματικότητα, η βόμβα δοκιμάζεται από την İSKİ, οι δυτικές εταιρείες παρέχουν İSKİ σε νομισματικούς όρους!

class = “cf”>

ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ERDODAN

Στα χρόνια που η Κωνσταντινούπολη αγωνίστηκε με δίψα, βουνά σκουπιδιών και ατμοσφαιρική ρύπανση, Ταγίπ Ερντογάν Έγινε Πρόεδρος της IMM στις 27 Μαρτίου 1994. ο ίδιος φέρεται στο κεφάλι του İSKİ. «Στο τέλος των εντατικών μελετών, δηλώσαμε ότι η έλλειψη νερού θα τελειώσει την 1η Ιανουαρίου 1995 στις 08.59. Πρώτα απ ‘όλα, ανανεώσαμε τα δίκτυα και ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε για τη μεταφορά νερού από 7 ρέματα σε 7 λόφους. Το 1995, λύσαμε τα νερά της Istranca με 7 φράγματα και τα θέσαμε στην υπηρεσία των Κωνσταντινούχων. Με άλλα λόγια, φέρναμε 235 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού στην πόλη ετησίως. Η İSKİ ανέθεσε επίσης τα πηγάδια Şile Caisson το 1996 και το φράγμα Sazlıdere το 1998 και έθεσε σε λειτουργία 85 εκατομμύρια κυβικά μέτρα νερού ετησίως. Τεράστιες επενδύσεις σε πόσιμο νερό πραγματοποιήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη σε 25 χρόνια από το 1994 έως το 2019. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η İSKİ έθεσε σε λειτουργία 600 εγκαταστάσεις της Κωνσταντινούπολης. “

ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΜΕΛΕΝΩΝ

class = “cf”>

Η έλλειψη νερού στην Κωνσταντινούπολη πριν από το 1994 ΕρντογάνΔηλώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Προέδρου IMM, αναπτύχθηκαν νέα έργα από την ISKI και την DSI. Έρογλου«Είναι απαραίτητο να προγραμματίσουμε τα επόμενα 10 χρόνια, 20 χρόνια και ακόμη και 50 χρόνια μιας πόλης με 16 εκατομμύρια ανθρώπους. Υλοποιήσαμε το έργο Melen, το οποίο θα είναι μια ριζική λύση για την Κωνσταντινούπολη. Το έργο Melen, το οποίο εξασφάλισε την ανάγκη πόσιμου νερού της Κωνσταντινούπολης έως το 2071, είναι το μεγαλύτερο έργο παροχής πόσιμου νερού στην ιστορία της Δημοκρατίας.

Έχουμε αλλάξει εντελώς την υποδομή της Κωνσταντινούπολης και χτίσαμε τις υποδομές της πόλης για τα επόμενα 100 χρόνια. Αυτό εννοούσαμε το 2071. “Παρέχουμε αδιάλειπτη παροχή νερού στην Κωνσταντινούπολη για 25 χρόνια με τις τεράστιες εγκαταστάσεις που χτίσαμε, και παρόλο που ο πληθυσμός της πόλης αυξήθηκε στα 18 εκατομμύρια, δεν υπήρξε περικοπή νερού”.

Εάν αναφέρθηκαν μόνο τα λάθη που έγιναν στο έργο Melen.

Ο ΜΠΑΡΑΝ ΦΟΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ!

ΥΙΟΣ έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό της με τα χορηγικά συνέδρια και τα ενδιαφέροντα έργα του. Sezgin Baran KorkmazΤα κεντρικά γραφεία της SBK Holding και 6 εταιρείες της εκμετάλλευσης λειτουργούσαν με την αιτιολογία ότι ξεπλένουν χρήματα 132 εκατομμυρίων δολαρίων. Τα εμπορεύματα που κατασχέθηκαν με απόφαση του δικαστηρίου τους τελευταίους μήνες του επιστράφηκαν με την απαγόρευση να πάει στο εξωτερικό τρεις ημέρες αργότερα Δεν φοβάμαιΥποστηρίζεται ότι είχε ακούσει για αυτήν την επιχείρηση εκ των προτέρων και έπλευσε στον Λίβανο μέσω της Νότιας Κύπρου.

Με υπερηφάνεια δηλώνει ότι έκανε λάμψη παπουτσιών ως παιδί Sezgin Baran KorkmazΤα τελευταία 30-χρόνια, αρκετά για να χτίσουν συνεργασίες στις Ηνωμένες Πολιτείες, επιπλέον, για να εξαπατήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες και αρκετά ισχυρές για να εισαγάγουν τις σχέσεις της Τουρκίας, καθώς και τους επενδυτές ενέργειας, ώστε να μην αναρωτιούνται πώς κάποιος λόγος δεν καθιερώθηκε ποτέ.

class = “cf”>

Δεν φοβάμαι, Η κατοχή επιχειρηματικού κεφαλαίου που εστιάζει σε αναξιοπαθούντα περιουσιακά στοιχεία στην Τουρκία και σε γειτονικές περιοχές της εταιρείας, η τοποθέτηση των χεριών του με διάφορες μεθόδους σε εταιρείες σε μια δύσκολη κατάσταση αντικατοπτρίζεται στον Τύπο, αλλά τουλάχιστον κατά καιρούς ανήκαν στην περιουσία τους.

Ένας δημοσιογράφος είναι χαρούμενος όταν το γράψιμό του αποδεικνύεται αληθινό. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ευτυχείς γιατί όλα συνέβαιναν μπροστά σε μερικούς ανθρώπους. Συνεργάτες στις ΗΠΑ Κίνγκστον αδέλφια και Λεβόν Τέρμεντζιαν Σχέσεις με την εταιρεία SBK USA, Bodrum-Ardahan lahmacun and boots … Δικαστικές αποφάσεις που λαμβάνονται με ταχύτητα αστραπής, παιχνίδια και απειλές εναντίον δημοσιογράφων.

Πώς ανυψώνεται; Ποιοι είναι οι μεσάζοντες σε αντάλλαγμα για τι; Απειλές …

ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

“Αν είσαι στο σκοτάδι, ακόμη και η σκιά σου σε αφήνει μόνη.” Θωμάς φιλικά

«ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ CHP»

ΠΑΛΑΙΟΣ Γενικός Διευθυντής ANAR Ιμπραήμ ΟυσλούΣτην επιστολή (25.12.2020) γράψαμε ότι μεταφέρθηκε στον Kılıçdaroğlu ως σύμβουλος, έστειλε την ακόλουθη δήλωση: «Σε αντίθεση με όσα υποστηρίζονται στο σχόλιο ειδήσεων, το οποίο εμφανίστηκε στη στήλη του Yalçın Bayer και στη συνέχεια εξαπλώθηκε σε όλα τα μέσα, κύριε. Δεν είμαι σύμβουλος του Kemal Kılıçdaroğlu. Δεν έχω γραφείο ή δωμάτιο γραφείου στα κεντρικά γραφεία της CHP. Επειδή δεν είμαι μέλος του CHP, δεν έχω αναλάβει καμία διοικητική / πολιτική θέση. Προηγουμένως υπηρέτησα το AK Party ως μία από τις πολλές εταιρείες από τις οποίες έλαβε εταιρική υπηρεσία. Τώρα, όπως έχω κάνει σε πολλά άλλα θεσμικά όργανα, θα παράσχω θεσμικές υπηρεσίες στην CHP για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα σχετικά με την ανάλυση δεδομένων σχετικά με τα προφίλ των ψηφοφόρων και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. “

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ?

CHP İzmir Αναπληρωτής Ozcan Purcuδηλώνοντας ότι χιλιάδες μουσικοί και καλλιτέχνες ερμηνείας (υπολογιζόμενοι ως 1 εκατομμύριο άνθρωποι) που έμειναν άνεργοι λόγω του κλεισίματος των χώρων εργασίας τους αντιμετώπισαν πείνα, ζήτησαν κοινοβουλευτική έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν οι οικονομικές δυσκολίες τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας και να καθοριστούν οι προτάσεις λύσης τους …

.Source