Ο Yılmaz Vural εξήγησε τον αγώνα του εναντίον του coronavirus

Προπονητής Yilmaz Vural, νέος τύπος κοροναϊού (Kovid-19) Εξήγησε τη διαδικασία με την οποία αγωνίστηκε.

Δηλώνοντας ότι πήγε στο νοσοκομείο στις 19 Νοεμβρίου και αποκαλύφθηκε ότι είχε κοροναϊό από την τομογραφία του πνεύμονα, Vural, “Δεδομένου ότι το νοσοκομείο ήταν γεμάτο, ξεκινήσαμε τη θεραπεία ναρκωτικών με τη γυναίκα μου. Σε δοκιμές στις 23, είπαν ότι η κατάσταση ήταν τρομερή, άνοιξαν ένα δωμάτιο παραπάνω. Αργότερα, όταν το οξυγόνο που δόθηκε δεν ήταν αρκετό, τον πήγαν σε εντατική φροντίδα. Ο γιατρός μας Çağlar Bey μας έσωσε και μας συνέδεσε με το μηχάνημα. Έφυγα 10 ημέρες μετά τη διασωλήνωση που μπήκα “ χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Δηλώνοντας ότι οι γιατροί εξουδετερώνουν τον ιό με κορτιζόνη, Yılmaz Vural, “Φυσικά, αυτό έχει επίσης παρενέργειες, όλες οι μυϊκές ομάδες έχουν χρεοκοπήσει, δεν μπορείτε να κινηθείτε. Μείναμε στο νοσοκομείο για 8 ακόμη μέρες μετά την έξοδο από την εντατική φροντίδα. Είχα θεραπεία φυσιοθεραπείας. Κάτοχος της Acıbadem Mehmet Ali AydınlarΘα ήθελα να σας ευχαριστήσω και όλο το προσωπικό σας. “ Μίλησε με τη φόρμα.

Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΟ έμπειρος τεχνικός τον ευχαρίστησε για την υποστήριξή του σε αυτή τη διαδικασία και είπε:

  • “Αγαπητέ Πρόεδρε, σας χρωστάω ένα ευχαριστήριο. Κατά τη διαδρομή στο Αζερμπαϊτζάν, σταμάτησα το αεροπλάνο.”Θα μιλήσω με τον δάσκαλό μουΌταν λέτε «και με καλείτε στη μέση της νύχτας, η συνομιλία μεταξύ μας μας αφορά, αλλά οι οδηγίες που δώσατε στο νοσοκομείο και η ανάθεση του επαγγελματία υγείας σας με έκανε πολύ χαρούμενο.
  • Ευχαριστώ πολύ. Ο Υπουργός Υγείας μας Κ. Fahrettin Koca μας τηλεφώνησε ευχαριστώ. Ο Υπουργός Αθλητισμού μας ήρθε στο νοσοκομείο και είχε ένα περιστατικό Kovid. Και του εύχομαι καλά. Ο Kemal Kılıçdaroğlu, οι φίλοι μας από το İYİ Party και το MHP κάλεσαν ένα τηλεφώνημα. Κάλεσαν όλοι οι πρόεδροι και οι δάσκαλοι του συλλόγου μας. “

Υπογραμμίζοντας ότι ο κοροναϊός είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια, Vural, “Αυτή η δουλειά είναι πολύ σοβαρή, Μην παραβλέπετε το περιστατικό «καθαρισμός, απόσταση και μάσκα» όπως τα λόγια του Προέδρου μας στα πανό.. Αυτή η μικρή προφύλαξη που λαμβάνετε θα σώσει τη ζωή σας. Το εμβόλιο έχει κυκλοφορήσει, έρχεται στη χώρα μας. Ελπίζω ότι όλοι θα εμβολιαστούν μέχρι το καλοκαίρι και θα απαλλαγούμε από αυτόν τον επικίνδυνο αόρατο εχθρό. Δεν ήταν εύκολο να βγούμε από αυτή τη δύσκολη κατάσταση “ βρήκε την αξιολόγηση.

Ο Yılmaz Vural δήλωσε ότι έφυγε από το νοσοκομείο πριν από 15 ημέρες και δεν έχει κανένα πρόβλημα τώρα χάρη στη συνεχιζόμενη διαδικασία θεραπείας.

.Source