Ο Yusuf Önderol ζητά συνταξιοδότηση με την αναχώρηση του Ali Pilli

Υπουργός Υγείας Αλί ΠίλιΜετά την απόλυση του Υπουργείου Υγείας, το Υπουργείο Υγείας Yusuf Önderol, ο οποίος μοιράστηκε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποσυρθεί.

Önderol κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Δρ. Αλί Πίλιδήλωσε ότι δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για τη συνεργασία με άλλους αναπληρωτές γραμματείς και διευθυντές σε κάθε στάδιο αυτού του αγώνα.

Ο Önderol, ο οποίος δήλωσε ότι είναι ευγνώμων σε όλους τους υπαλλήλους του Υπουργείου Υγείας και τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας για την εξαιρετική ενέργεια και προσπάθεια που πέρασαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είπε: “Η απόφασή μου να συνταξιοδοτηθώ πάνω από 30 χρόνια υπηρεσίας σε αυτό το κράτος ξεκίνησε από σήμερα 28 από αυτούς στην πραγματικότητα. “

Το εν λόγω άρθρο της dernderal έχει ως εξής:

“Στη δημόσια υπηρεσία μου που ξεκίνησα τον Μάρτιο του 1993, πάντα προσπαθούσα να εξυπηρετώ την ικανοποίηση του κοινού και των πολιτών ως σύνθημα.

Μεταξύ του 2009 και του 2021, απολύθηκα τρεις φορές για να αλλάξω την πολιτική εξουσία ή να κάνω κάποιον διευθυντή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, και βρήκα την ευκαιρία και την ευκαιρία να υπηρετήσω με υπουργούς που εκτιμούν τη συνεργασία μου τέσσερις φορές.

Σε αυτήν την τελευταία περίοδο, ήταν η ευκαιρία να εργαστεί στο υπουργείο Υγείας, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο του αγώνα ενάντια στο πρόβλημα του κοροναϊού που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο.

Αγαπητέ Δρ. Αλί Πίλι και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα για τη συνεργασία με άλλους αναπληρωτές γραμματείς και διευθυντές σε κάθε στάδιο αυτού του αγώνα.

Είμαι ευγνώμων σε όλο το προσωπικό του Υπουργείου Υγείας και τους επαγγελματίες υγείας για την εξαιρετική ενέργεια και προσπάθεια που πέρασαν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η απόφασή μου να αποσυρθώ πάνω από 30 χρόνια υπηρεσίας σε αυτήν την πολιτεία, 28 εκ των οποίων συνολικά ξεκίνησε από σήμερα. Σε αυτήν τη διαδικασία, εύχομαι μια υγιή εργασιακή ζωή σε όλους τους συναδέλφους μου, που έχουν διασχίσει τα μονοπάτια σε διάφορα ιδρύματα και οργανισμούς … “

.Source