Πάλεψα ένα τέρας που με πνίγηκε

Ο 43χρονος γιατρός Ali Boyacı, ο οποίος νίκησε τον Covid-19 μετά τη θεραπεία που έλαβε στο νοσοκομείο και στο σπίτι, “Πάλεψα ένα τέρας που με στραγγαλίζει” μου είπε.

Ο καρδιολόγος Boyacı του κρατικού νοσοκομείου Burdur είχε εξετάσει πριν από δύο μήνες για αδυναμία και πονόλαιμο. Τα παράπονα του 20χρονου γιατρού Boyacı, παντρεμένου και πατέρα δύο παιδιών, των οποίων το αποτέλεσμα της εξέτασης ήταν αρνητικό, αυξήθηκαν μετά από λίγο. Ο Boyacı, ο οποίος είχε διάρροια, υψηλό πυρετό, εξανθήματα στα χέρια, το κεφάλι και το πρόσωπο και δύσπνοια, ήταν θετικός για τη δεύτερη δοκιμή.

Η θεραπεία του Boyacı συνεχίστηκε στο σπίτι μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας. Ο Boyacı, ο οποίος παρουσίασε έντονη δύσπνοια κατά τη διάρκεια της ασθένειάς του, ανέκτησε την υγεία του μετά τη θεραπεία.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο AA, ο Boyacı είπε ότι εργάζονται με άγχος από την αρχή της επιδημίας και έδωσαν μεγάλη προσοχή στην αποτροπή της μετάδοσης του ιού.

Δηλώνει ότι ενδιαφέρεται συχνά για τους ασθενείς Covid-19 για εντατική θεραπεία, ο Boyacı εξέφρασε ότι πιστεύει ότι οι ασθενείς έχουν μολυνθεί με τον ιό κατά την εκτέλεση καρδιακών μασάζ και διαδικασιών διασωλήνωσης.

«Πιστέψτε με, έπρεπε να πάω σε απόσταση 200 μέτρων. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πάλεψα με ένα τέρας που με πήρε την ανάσα, με εμπόδισε να αναπνεύσω και με πνίγηκε Ο Boyacı εξήγησε ότι χάρη στην απομόνωση, δεν μεταδίδει την ασθένεια σε κανέναν στην οικογένειά του.

Λαχταρούσε από το μπαλκόνι με τα παιδιά του

Ο Boyacı είπε ότι φορούν πάντα μάσκες με τη γυναίκα του ακόμη και στο σπίτι, και ότι τα παιδιά τους μένουν στη πεθερά τους.: «Επειδή ήμασταν γείτονες μαζί τους, συναντιόμασταν με τα παιδιά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι και λαχταρούσαμε για λίγο. Τα συμπτώματα αυτής της ασθένειας ποικίλλουν πολύ από άτομο σε άτομο. Ενώ όλοι είχαν απώλεια γεύσης και μυρωδιάς, είχα παράπονα αντίληψης ότι το φαγητό ήταν πολύ γλυκό ή αλμυρό. Όταν οι άνθρωποι βλέπουν αφύσικες αλλαγές, πηγαίνουν στο νοσοκομείο χωρίς να χάνουν χρόνο. Παρακαλώ όλοι ακολουθήστε τις προφυλάξεις. Μερικές φορές οι ασθενείς μας βγάζουν τη μάσκα τους όταν έρχονται στην εξέταση, παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί. Δεν πρέπει να βγάλουμε τη μάσκα ακόμα και όταν μιλάμε. Υποφέρουμε, πολλοί από τους συναδέλφους μας έχουν πεθάνει, είμαστε λυπημένοι. Πρέπει να δοθεί εμπιστοσύνη στο εμβόλιο. Ανάρρωσα με θεραπεία, αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός από τον εμβολιασμό για το τέλος της επιδημίας. “

«Οι αντίπαλοι του εμβολιασμού αλλάζουν γνώμη»

Δηλώνοντας ότι η γυναίκα του Boyacı, η αναισθησιολόγος του ίδιου νοσοκομείου, Başak Boyacı, θα έχει εμβολιασμούς, “Εάν όσοι είναι ενάντια στο εμβόλιο βλέπουν τους ασθενείς σε εντατική θεραπεία για 10 λεπτά, οι απόψεις τους αλλάζουν” χρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ο ζωγράφος είπε: «Η 10χρονη κόρη μου ζει με τη γιαγιά της από τότε που ξεκίνησε η επιδημία. Δεν μπορούμε να συναντήσουμε τους ηλικιωμένους μας και προσπαθούμε να τους προστατεύσουμε. Στην αρχή, χωριστήκαμε για μερικούς μήνες με το τετράχρονο μικρό μου αγόρι. Είναι πιο δύσκολο να το εξηγήσουμε στα παιδιά. Η γυναίκα μου έρχεται κάτω από το μπαλκόνι μας κάθε μέρα όταν είναι άρρωστη ‘Μαμά μπαμπάς’ φώναξαν. Εκείνη τη στιγμή, συνάντησα με τα παιδιά μας και τους συγγενείς τους φορώντας φόρμες και γείσο όπως ακριβώς στο νοσοκομείο. “

.Source