Πάνω, “τρελό” αναστατωμένος Απόλλωνα

Αν και ο Apollon επέστρεψε από την Ανόρθωση 0-2, κατάφεραν να σκοράρουν τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για να γιορτάσουν μια μεγάλη νίκη με σκορ 3-2. Μετά από μεγάλο άγχος, η μπλε ομάδα της Λεμεσού αυξήθηκε κατά 36 πόντους και η ομάδα της Αμμοχώστου παρέμεινε με 30 πόντους.

Στο πρώτο ημίχρονο, η “Ανόρθωση” ήταν μπροστά από τον “Απόλλωνα”, με διαφορά δύο γκολ, ήταν η ομάδα με περισσότερους γύρους.

Στο 9ο λεπτό, ο Καλτσάς δημιούργησε μια μπάλα, η άμυνα του Απόλλωνα δεν κατάφερε να αφαιρέσει, και ο Κβιλιτάγια, ο οποίος έγινε ιδιοκτήτης της μπάλας, έφυγε μπροστά από τον Δημητρίου », έκανε το σκορ 0-1. Στο 29ο λεπτό, η Μεγάλη Κυρία κατάφερε να σκοράρει το δεύτερο γκολ. Ο Kaltsas πέρασε ξανά την μπάλα στον Micah, ο οποίος τον πέρασε στον Robes, ο οποίος τον πέρασε στον Husbauer, ο οποίος δεν μπορούσε να χάσει από το πέναλτι 0-2.

Στον αγώνα επιστροφής και πιο συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό, ο Απόλλων το μείωσε, δίνοντας νέο ενδιαφέρον για τον αγώνα. Ο Ντάμπο πέρασε από αριστερά και ο Ντιγίνι νίκησε τη Λόρια 1-2 με κεφαλιά.

Το “ναυτικό” της Λεμεσού άσκησε πίεση στην ομάδα της Αμμοχώστου στο 62ο λεπτό του αγώνα. Ο Ian Anniotas έδωσε το δικαίωμα στον Pedro, ο οποίος ήταν δίπλα του στην περιοχή, ο Πορτογάλος έκανε μια παράλληλη στροφή σε ένα σημείο όπου ο Matei έστειλε την μπάλα στο δίχτυ 2-2.

Πολύ καλός Apollo, με την παρέμβαση του VAR, πέτυχε ένα πέναλτι στον Vrgots. Ο Ντιγίνι πήρε τη θανατική ποινή, σκόραρε, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία για την ομάδα του στο 73ο λεπτό με σκορ -2 3-2.

Αν και υπήρχε χρόνος μέχρι το τέλος, το σκορ δεν άλλαξε, ոլ Ο Απόλλωνας γιόρτασε μια τεράστια νίκη, η οποία τον βάζει ψηλά.

Παρακολουθήστε τη συνάντηση ΕΔΩ ζωντανά

Source