Πάρτε ένα κιτ, κάντε ένα σχέδιο, ετοιμαστείτε

Τον 16ο αιώνα, ο Γάλλος φιλόσοφος και αστρολόγος Νοστράδαμος προέβλεψε μια αποκάλυψη ζόμπι το 2021. Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) ενημέρωσαν επίσης την ενότητα “Zombie Preparedness”, την οποία δημοσίευσε στον ιστότοπό της το 2011, για να βεβαιωθούν ότι οι άνθρωποι είναι προετοιμασμένοι για κάθε πιθανότητα. Προκειμένου να τραβήξει την προσοχή σε άλλες προετοιμασίες για καταστροφές, η σελίδα δημοσίευσε ειρωνικά μια αφίσα προετοιμασίας για εκπαιδευτικούς, λέγοντας: «Συνεχίζουμε να προσεγγίζουμε και να αλληλεπιδρούμε με ένα ευρύ φάσμα κοινού για να προετοιμαστούμε για όλους τους κινδύνους μέσω της προετοιμασίας για ζόμπι». πρόσωπο ζόμπι, δίπλα του “Ένα κιτ. πάρτε το. Κάντε ένα σχέδιο. Προετοιμαστείτε. “Οι ειδικοί σε θέματα καταστροφών, από την άλλη πλευρά, δήλωσαν ότι ο οδηγός που ονομάζεται Zombie προετοιμασία είναι ένας τρόπος για να διασκεδάσετε η ετοιμότητα για καταστροφές, ενώ για το CDC,” Χρησιμοποιούν απλώς “ζόμπι” αντί για “πλημμύρες” ή “τυφώνες” ” .

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέδωσαν μια νέα εγκύκλιο για την προαγωγή του διάσημου Γάλλου φιλόσοφου και αστρολόγου Michel de Nostredame, γνωστού ως Nostradamus, τον 16ο αιώνα, “η εισβολή ζόμπι θα περιβάλλει τον κόσμο 2021 “.

Η ενότητα “Προετοιμασία Zombie”, η οποία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στον επίσημο ιστότοπο του CDC το 2011, ενημερώθηκε και δημοσιεύθηκε τις προάλλες.

Εγκύκλιος «Zombie Preparedness» από το CDC: Πάρτε ένα κιτ, κάντε ένα σχέδιο, ετοιμαστείτε - 2

Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε για όλες τις καταστροφές προετοιμάζοντας το ZOMBIE

“Αναρωτιέστε γιατί τα ζόμπι, η αποκάλυψη ζόμπι και τα παρασκευάσματα ζόμπι βρίσκονται στον ιστότοπο του CDC;” Στο άρθρο που μοιράστηκε με τις δηλώσεις τους, το CDC κατέστησε σαφές ότι ήταν αστείο, παρόλο που εξέδωσε ένα σοβαρό μήνυμα σχετικά με τη σημασία της ετοιμότητας για καταστροφές.

Το CDC μοιράστηκε μια προειδοποιητική αφίσα στο άρθρο, το οποίο αναφέρει: «Συνεχίζουμε να προσεγγίζουμε και να αλληλεπιδρούμε με ένα ευρύ φάσμα κοινού όσον αφορά την ετοιμότητα για όλες τις καταστροφές και τους κινδύνους μέσω της« προετοιμασίας ζόμπι ».

Εγκύκλιος «Zombie Preparedness» από το CDC: Πάρτε ένα κιτ, κάντε ένα σχέδιο, ετοιμαστείτε - 3

«ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΙΑ ΤΟΠΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΖΟΜΜΙ»

Στο ειρωνικό άρθρο του, ειδικά προειδοποιώντας τους δασκάλους, το CDC χρησιμοποίησε τις λέξεις “Λήψη κιτ. Κάντε ένα σχέδιο. Προετοιμαστείτε” στην αφίσα με πρόσωπο ζόμπι.

Στον οδηγό, ο οποίος ανέφερε τη σημασία της ύπαρξης ορισμένων εργαλείων όπως τρόφιμα, νερό και ιατρικά εφόδια, εφεδρικά τροφοδοτικά, ιατρικά αρχεία, όχι μόνο ζόμπι, αλλά και τουλάχιστον 72 ώρες σε περίπτωση καταστροφής, ο οδηγός τόνισε την ανάγκη να Αναζητήστε ένα μέρος για να κρυφτείτε στο σπίτι, ειδικά για την αποκάλυψη των ζόμπι.

Εγκύκλιος «Zombie Preparedness» από το CDC: Πάρτε ένα κιτ, κάντε ένα σχέδιο, ετοιμαστείτε - 4

«ΛΑΒΕΤΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΚΟΠΕΙ»

«Υπογραμμίζοντας την ανάγκη να χρησιμοποιηθούν φάρμακα για τη θεραπεία εάν ένα ζόμπι σας δαγκώσει παρά τη διαφυγή σας, το CDC πρότεινε ένα γαλόνι νερού ανά άτομο ανά ημέρα.

Οι ειδικοί και οι γιατροί ετοιμότητας για καταστροφές, που έκαναν μια δήλωση σχετικά με τον προετοιμασμένο οδηγό προετοιμασίας για το Zombie, δήλωσαν ότι η εκστρατεία ήταν πολύ σοφή.

Εγκύκλιος «Zombie Preparedness» από το CDC: Πάρτε ένα κιτ, κάντε ένα σχέδιο, ετοιμαστείτε - 5

«ΜΙΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ»

Ο Τζον Σέλλικ, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Ιατρικής και Βιοϊατρικών Επιστημών του Ιακώβου στο Πανεπιστήμιο του Μπάφαλο, δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι υπέροχο. Όπως είδαμε στο Covid-19, η ετοιμότητα για καταστροφές είναι πολύ σημαντική», δήλωσε ο Cheryl Nelson, ιδρυτής του Prepare. με την Cher, έναν εκπαιδευτή ετοιμότητας για φυσικές καταστροφές με πιστοποίηση FEMA. «Νομίζω ότι είναι υπέροχο. Σίγουρα τραβάει την προσοχή και το κάνει διασκεδαστικό να προετοιμαστείτε «Όσο πιο δημιουργικοί είναι οι τρόποι μετάδοσης του μηνύματος της ετοιμότητας για καταστροφές, τόσο το καλύτερο».

Ο Lee Clarke, καθηγητής κοινωνιολογίας στο Rutgers του Κρατικού Πανεπιστημίου του Νιου Τζέρσεϊ, δήλωσε ότι η προετοιμασία για τα ζόμπι μπορεί να φαίνεται “ήπια, ασήμαντη και διασκεδαστική”, αλλά “όλα τα μηνύματα είναι εκεί”. «Χρησιμοποιούν« ζόμπι »και όχι μόνο« πλημμύρες »ή« τυφώνες ». Τα ζόμπι είναι πιο ενδιαφέροντα για τους ανθρώπους και προσελκύουν ανθρώπους», δήλωσε ο Κλαρκ.

NTV

Source