Πάφος. Κανένα πρόβλημα εμβολιασμού, παράπονα σχετικά με την καθυστέρηση ταχείας δοκιμής [ΒΙΝΤΕΟ]

Με το μήνυμα ότι το εμβόλιο θα εξαλείψει την επιδημία που πλήττει την ανθρωπότητα, οι γιατροί και οι νοσοκόμες στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στην πρώτη γραμμή εμβολιάστηκαν σήμερα το πρωί με βάση μια λίστα που συνέταξε το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Γεωργίου, διευθυντή του Νοσοκομείου Πάφου, 25 ιατροί και νοσοκόμες που εργάζονται στο τμήμα πρώτων βοηθειών, μονάδα εντατικής θεραπείας και ασθενοφόρα έχουν εμβολιαστεί τις τελευταίες 48 ώρες. Οι εμβολιασμοί θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες για τον εμβολιασμό ολόκληρου του προσωπικού του Κρατικού Νοσοκομείου Πάφου.

Εμβολιάσαμε τις στέγες των ηλικιωμένων στην Πάφο σήμερα. Οι ανεκτίμητοι ανταποκρίθηκαν στον μεγάλο αριθμό ηλικιωμένων που περιμένουν το τέλος της επιδημίας να επανενωθεί με τα παιδιά, τα εγγόνια και τους αγαπημένους τους.

Εν τω μεταξύ, το πρωί στην Πάφο, ο ενθουσιασμός και η ένταση προκάλεσαν την καθυστέρηση της διαδικασίας δειγματοληψίας με γρήγορες δοκιμές αντιγόνων κοντά στο Δημαρχείο της Πάφου.

Δεκάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο δειγματοληψίας νωρίς το πρωί άρχισαν να παραπονιούνται δυνατά καθώς οι δοκιμές ξεκίνησαν στις 30 instead αντί στις δέκα το πρωί. Και, όπως αποδείχθηκε, η καθυστέρηση οφείλεται σε εσφαλμένη επικοινωνία μεταξύ του Υπουργείου Υγείας και του Ιδιωτικού Εργαστηρίου.

Source