Πέντε καταπληκτικές ιστορίες αγάπης από το 2020

Στη μέση μιας παγκόσμιας πανδημίας, καθώς πολλά κοινωνικά πρότυπα και γνωστά σημεία επαφής στη ζωή μας έχουν ξεθωριάσει, ένα κρίσιμο στοιχείο του ανθρώπου έχει υπομείνει: η αγάπη.

Ακόμα και όταν τα νέα των περιπτώσεων ιών coronavirus κυριαρχούσαν στις ειδήσεις μας και οι άνθρωποι σε ολόκληρη την Αμερική αντιμετώπισαν ένα νέο «κανονικό», εξακολουθούν να υπάρχουν ιστορίες ανθρώπινης σύνδεσης που ξεπερνούσαν την καθημερινή.

Από ένα ζευγάρι που επέλεξε να είναι άστεγοι πρόσφυγες σε μια άγνωστη χώρα αντί να ζει χωριστά, μέχρι την θλιβερή ιστορία του 90χρονου που έκρυψε είναι αληθινή ταυτότητα για σχεδόν έναν αιώνα, φέτος έχει δείξει ότι η ικανότητά μας να αγαπάμε, ακόμη και σε τις πιο εξαιρετικές περιστάσεις, παραμένει αμετάβλητη.

Είτε αναζωογονητικό, θλιβερό ή εκπληκτικό, αυτά τα πέντε μοναδικά Νέα εβδομάδα δοκίμια για την αγάπη αντηχήθηκαν με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο το 2020.

1. Το ζευγάρι που δεν είχε πουθενά στον κόσμο θα μπορούσε να ζήσει μαζί με ασφάλεια

αγάπη, γάμος, Ισραήλ, ιρανικά
Η Lital Ben Haim, και ο Ισραηλινός, και η σύντροφός της Vinas, Ιρανός, αναγκάστηκαν να ζήσουν μεταξύ χωρών που θα αποδεχθούν και τις δύο εθνικότητές τους. Βρίσκονται επί του παρόντος στην Κύπρο όπου έχουν υποβάλει αίτηση για πολιτικό άσυλο.
Lital Ben Haim

Ήταν αγάπη εκ πρώτης όψεως για τη Lital Ben Haim και τον σύντροφό της Vinas όταν συναντήθηκαν στα βουνά της νότιας Τουρκίας το 2018.

“Όταν κοιτάξαμε για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον, ήξερα ότι τον αγαπούσα – ένιωθα ότι η λαχτάρα μου είχε φτάσει στο σπίτι”, είπε ο Lital.

Αλλά ο Lital είναι Ισραηλινός και ο Vinas είναι Ιρανός, και έτσι δύο χρόνια και ένας γάμος αργότερα, το ζευγάρι δεν έχει πουθενά στον κόσμο να είναι σε θέση να ζήσει με ασφάλεια, ακόμα και μετά το γάμο. Τον Αύγουστο, η Lital μοιράστηκε τις θυσίες που έκανε το ζευγάρι, συμπεριλαμβανομένου του ταξιδιού με τουριστικές βίζες στη Γεωργία, την Αρμενία και την Τουρκία, πριν υποβάλει αίτηση για άσυλο στην Κύπρο. Ενώ περίμεναν να μάθουν αν θα του χορηγηθεί, πέρασαν μια περίοδο άστεγη και ζούσαν σε μια σκηνή.

“Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε μια απλή ζωή μαζί σε μια χώρα που δέχεται ποιοι είμαστε. Θέλουμε να έχουμε τις βασικές ελευθερίες που αξίζει κάθε άνθρωπος στον κόσμο”, δήλωσε ο Lital.

2. Η μαμά που ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος με δίδυμα μετά από τρεις εβδομάδες γνωριμίας με τον σύντροφό της

Εγκυμοσύνη, δίδυμα, μεταγεννητική κατάθλιψη, μητρότητα
Η Ivana Poku και ο σύζυγός της Yaw την ημέρα του γάμου τους. Ο Poku ήταν 7 μηνών έγκυος όταν παντρεύτηκε.
IVANA POKU

Ένα θετικό αποτέλεσμα εγκυμοσύνης λιγότερο από ένα μήνα σε μια σχέση μπορεί να μην είναι κατανοητό από όλους. Ευτυχώς, όταν η Ivanka Poku και ο σύντροφός της Yaw έλαβαν την είδηση ​​ότι δεν ήταν μόνο έγκυες, αλλά έγκυες με δίδυμα, είχαν ήδη πέσει σκληρά το ένα για το άλλο.

Τον Ιούνιο, η Ιβάνκα μοιράστηκε το ταξίδι τους μέσω απροσδόκητης εγκυμοσύνης, γάμου και των συντριπτικών πρώτων μηνών πατρότητας.

3. Η γυναίκα που παντρεύτηκε για πρώτη φορά στα 60

γάμος, γάμος, παντρεμένος αργότερα στη ζωή
Η Δρ. Cindy Trimm-Tomlinson και ο σύζυγός της Russell Tomlinson την ημέρα του γάμου τους τον Οκτώβριο του 2018.
Ευγενική προσφορά του Dr. Cindy Trimm-Tomlinson

«Με τα χρόνια, χρονολόγησα κάθε είδους υπέροχους άντρες, αλλά κανένας από αυτούς δεν είχε αυτό το« πράγμα »που έψαχνα», εξήγησε ο Δρ Cindy Trimm-Tomlinson τον Οκτώβριο.

Επιτυχημένη, οικονομικά ασφαλής και υψηλή επιτυχία στον τομέα της, η Δρ. Trimm-Tomlinson ήξερε πάντα ότι ήταν «υλικό γάμου» και, με Σταχτοπούτα ως αγαπημένο βιβλίο από την παιδική ηλικία, μου άρεσε η ιδέα ενός ειδύλλιο παραμυθιού.

Φέτος, μοιράστηκε την ιστορία για το πώς ο γάμος της αντικατοπτρίζει αυτή της πριγκίπισσας. Στα 60, παντρεύτηκε στο Hampton Court Palace στην Αγγλία, με τους ίδιους ανθοπωλεία που χρησιμοποίησαν οι Duke και Duchess of Sussex, Prince Harry and Meghan Markle, λιμουζίνες, τραγουδιστές της όπερας και ορχήστρα ζωντανής αίθουσας.

4. Ο άντρας που βγήκε ως γκέι στα 90

Βγαίνοντας, γκέι άντρας, LGBTQ
Ο Kenneth W. Felts βγήκε ως ομοφυλόφιλος σε ηλικία 90 ετών.

Τόσο χαρούμενη όσο και καταστροφική, η ιστορία του Kenneth Felts που βγήκε ως ομοφυλόφιλος στην ηλικία των 90 ετών ήταν μια έντονη υπενθύμιση των προκλήσεων και των προκαταλήψεων που αντιμετώπισε η κοινότητα LGBTQI τον τελευταίο αιώνα.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1950, ο Felts συναντήθηκε και ερωτεύτηκε έναν άντρα που ονομάζεται Phillip Allen Jones. Τον Ιούλιο μοιράστηκε την ιστορία του Newsweek, συμπεριλαμβανομένης της απογοητευτικής του απόφασης να φύγει από τον Τζόουνς μετά από ένα χρόνο γνωριμιών.

“Επέλεξα να είμαι ευθείος και δεν το άκουσα ποτέ ξανά (Τζόουνς). Ήταν λανθασμένη απόφαση και το μετανιώνω όλη μου τη ζωή”, είπε ο Φελτς.

Μετά από περισσότερα από 60 χρόνια, σε ηλικία 90 ετών, αγκάλιασε ανοιχτά τη σεξουαλικότητά του και το μοιράστηκε με τον κόσμο.

5. Το νεαρό ζευγάρι που παντρεύτηκε μετά από μια τελική διάγνωση καρκίνου του εγκεφάλου

καρκίνος, καρκίνος του εγκεφάλου, γάμος, αγάπη
Η Nicole “Nikki” Weiss και ο David Rhoades την ημέρα του γάμου τους στις 18 Οκτωβρίου 2018.
Ευγενική προσφορά του David Rhoades

Ο David Rhoades και η αγαπημένη του Γυμνάσιο Nicole “Nikki” Weiss έβλεπαν ο ένας τον άλλον το 2009. Μετά από 11 χρόνια γνωριμιών και αρκετών κινήσεων γύρω από τη δυτική Νότια Ντακότα, στις 31 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, οι γιατροί βρήκαν μια μάζα στον εγκέφαλο της Nikki.

«Κάθισε στο κρεβάτι του στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ και μου ζήτησε να την παντρευτώ αμέσως. Φυσικά, μόλις είπα:« Απολύτως ».” Ο David μοιράστηκε τον Νοέμβριο.

Όταν τα χειρότερα δυνατά νέα ήρθαν τον Αύγουστο, ότι η Νίκη είχε καρκίνο του εγκεφάλου, οι άνθρωποι στην πόλη Rapid City, όπου ζούσε το ζευγάρι, ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τον γάμο των ονείρων του ζευγαριού. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, παρείχαν τις υπηρεσίες τους δωρεάν. Το ζευγάρι επικεντρώνεται τώρα στη θεραπεία της Nikki και διασφαλίζει ότι σημειώνουν αντικείμενα από τη λίστα κουβάδων της.

“Η Νίκι είπε ότι το πιο σημαντικό πράγμα για αυτήν ήταν να παντρευτεί, οπότε έχουμε επιλέξει αυτό από τη λίστα”, είπε ο Ντέιβιντ.

Source