Πέρασε στο κιτ ταχείας δοκιμής (αντιγόνο) στο Iskele

Πέρασε στο κιτ ταχείας δοκιμής (αντιγόνο) στο Iskele

Από σήμερα, η ανίχνευση κοροναϊού θα γίνει με ένα κιτ ταχείας δοκιμής (αντιγόνο) στο İskele.

Πέρασε στο κιτ ταχείας δοκιμής (αντιγόνο) στο Iskele

Η Μονάδα Υγείας του Δήμου Iskele, η οποία πραγματοποιεί δωρεάν δοκιμές PCR από τις 5 Φεβρουαρίου 2021, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, έχει μεταβεί στο κιτ ταχείας δοκιμής (αντιγόνο) από σήμερα.

Με τα γρήγορα κιτ δοκιμής, τα οποία εμφανίζονται ως η πιο σημαντική μέθοδος καταπολέμησης της πανδημίας, στοχεύει να προσεγγίσει περισσότερους ανθρώπους σε μικρότερο χρονικό διάστημα και να πάρει αποτελέσματα νωρίτερα. Εάν το αποτέλεσμα της ταχείας εξέτασης είναι θετικό, θα πραγματοποιηθεί επίσης εξέταση PCR από τις νοσοκόμες της Μονάδας Υγείας του Δήμου İskele για περαιτέρω εξέταση. Όλα τα άλλα αποτελέσματα θα σταλούν από το Υπουργείο Υγείας ως μήνυμα κειμένου, όπως και στη δοκιμή PCR.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΟΚΙΜΩΝ PCR ΥΨΗΛΩΝ 10 ΧΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΚΕΛΕ

Από την άλλη πλευρά, ο αριθμός των ατόμων που επωφελήθηκαν από τις δωρεάν εξετάσεις PCR που διεξήγαγαν οι Νοσηλευτές Μονάδας Υγείας του Δήμου Iskele κάθε καθημερινή εκτός Κυριακής και Σάββατο στην Εσωτερική Αίθουσα Γάμου του Δήμου İskele, από τις 19 Απριλίου, ξεπέρασαν τους 10.000.

Οι δοκιμές PCR, οι οποίες ανακοινώνονται ότι θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 08.30-12.00 / 13.00-15.00 τα Σάββατα και 09.00-12.00 τα Σάββατα εκτός Κυριακής, τελειώνουν όταν ολοκληρωθούν οι καθημερινές 300 δοκιμές που αποστέλλονται από το Υπουργείο Υγείας. Οι κανόνες κοινωνικής απόστασης, μάσκες και υγιεινής λαμβάνονται υπόψη κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποιούνται από τις Νοσηλευτές της Μονάδας Υγείας του Δήμου Iskele. Η Μονάδα Απολύμανσης του Δήμου Iskele εκτελεί επίσης τακτικά απολυμαντική εργασία στην αίθουσα όπου διεξάγονται οι δοκιμές.

.Source