Πήγαν στον αγώνα AEL-Karmiotisa χωρίς μάσκες και προκάλεσαν ταραχές. Ένας 19χρονος άντρας από τη Λεμεσό είναι επιθυμητός

Η αστυνομία της Πάφου ερευνά την απειλή του αθλητισμού խախտ παραβίαση της ειρήνης στο δημόσιο χώρο. Ένας 19χρονος άντρας ήθελε στη Λεμεσό

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η αστυνομία της Πάφου αναζητά ένα άτομο σε περίπτωση παρενόχλησης σε αθλητικό χώρο, διαταράσσοντας την ειρήνη σε δημόσιο χώρο, κατά παράβαση της απόφασης του νόμου για την απολύμανση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το Σάββατο 16. 00-20: Πριν από την έναρξη του αγώνα AEL Λεμεσού-Καρμιώτισσας Polemidia στο Στάδιο Κυριακίδης στην Πάφο στις 00:00, 30-40 άτομα κυνηγούσαν το AEL της ομάδας τους μπροστά στο κοινό χωρίς να φορούν προστατευτική μάσκα.

Μεταγενέστερες αστυνομικές έρευνες αποκάλυψαν ότι ένας 19χρονος καταζητούμενος από τη Λεμεσό είχε λάβει εντολή περιορισμού. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: KYPE

Η αστυνομία της Πάφου ερευνά την απειλή του αθλητισμού խախտ παραβίαση της ειρήνης στο δημόσιο χώρο. Ένας 19χρονος άντρας ήθελε στη Λεμεσό

Η αστυνομία της Πάφου αναζητά ένα άτομο για υπόθεση παρενόχλησης σε αθλητικό χώρο, για διαταραχή της ειρήνης σε δημόσιο χώρο, για παραβίαση του διατάγματος του νόμου για την απολύμανση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το Σάββατο 16. 00-20: Πριν από την έναρξη του αγώνα AEL Λεμεσού-Καρμιώτισσας Polemidia στο Στάλιο Κιρακίδη στην Πάφο στις 00, 30-40 άτομα φορούσαν τα σύμβολα της ομάδας τους. Η ΑΕΛ διώκει το κοινό χωρίς να φοράει προστατευτική μάσκα.

Μεταγενέστερες έρευνες της αστυνομίας αποκάλυψαν ότι ένας 19χρονος καταζητούμενος από τη Λεμεσό είχε λάβει εντολή περιορισμού. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Πηγή: KYPE

Source