Πήρε τα ξεχασμένα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο!

Το περιστατικό συνέβη σε μια αγορά που βρίσκεται στο Kıbrıs Şehitleri Caddesi. Μια γυναίκα που ψωνίζει στην αγορά ήρθε στο ταμείο για να πληρώσει τα προϊόντα που αγόρασε. Η γυναίκα πελάτης, που έδωσε 100 TL στον ταμία, άφησε στην άκρη τα χρήματα που αγόρασε για να βάλει τα προϊόντα που αγόρασε σε τσάντες.

Αργότερα, η γυναίκα που πίστευε ότι πήρε όλα τα χρήματα που άφησε στην άκρη, ξέχασε τα 50 TL στο χρηματοκιβώτιο. Μια άλλη γυναίκα από πίσω πήρε το ξεχασμένο 50 TL και το έβαλε στην τσάντα της. Η γυναίκα που ξέχασε για τα χρήματα επέστρεψε δευτερόλεπτα αργότερα όταν συνειδητοποίησε ότι έλειπε χρήματα. Η γυναίκα που κοίταξε γύρω δεν μπόρεσε να βρει τα χρήματα που πίστευε ότι είχε αποβάλει και έφυγε από την αγορά.

Όταν ο χειριστής παντοπωλείων εξέτασε τα αρχεία της κάμερας ασφαλείας, είδε ότι η γυναίκα πελάτης αγόρασε τα χρήματα και η γυναίκα που ξέχασε τα χρήματα ήρθε στο ταμείο και ζήτησε τα χρήματα, αλλά η γυναίκα που πήρε τα χρήματα δεν αντέδρασε. Δεν έγινε καταγγελία σχετικά με το περιστατικό.

.Source