Πίττας στο Radio Proto. “Ο Απόλλωνας αξίζει το πρωτάθλημα”

Ο Πάμπος Πίττας προβλήθηκε στο Radio Proto τη Δευτέρα το απόγευμα, αναφερόμενος στη νίκη του Απόλλωνα έναντι της AEL και πέραν αυτής.

Λεμεσός μπλε-λευκό βετεράνος άσους ανακοινώσεις αναλυτικά.

“Ο Απόλλωνας πρέπει να νικήσει την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό για να συμμετάσχουν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος. Η Ομόνοια πρέπει επίσης να πάρει τουλάχιστον 4 πόντους από τον Απόλλωνα.

Ο Apollo ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Στον αγώνα επιστροφής προσπάθησε να το σώσει, η AEL πίεσε γύρους. Ήταν 0-2, η AEL μπήκε στο παιχνίδι και ο Γιοβάνοβιτς έκανε μια φοβερή αποταμίευση. Δείχνει σταθερότητα և εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα. Ελπίζω να συνεχιστεί έτσι.

Νομίζω ότι ο Πετράκης παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια και τις προπονήσεις, ξέρει ποιος θα παίξει και ποιος όχι. Έτσι, σε αυτό το παιχνίδι, πίστευε ότι ο Biseswar θα μπορούσε να είναι καλύτερο υποκατάστατο.

Είμαι πάντα με την ομάδα. Νομίζω ότι ο Απόλλωνας, με την απόδοσή του τα προηγούμενα χρόνια, έχει το δικαίωμα στο πρωτάθλημα. Εάν δεν καταφέρει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ελπίζω ότι θα πετύχει φέτος με αποτελέσματα. Προσπαθεί να πάρει το υλικό. Στα πλέι οφ, πιστεύουν ότι είναι η μόνη αήττητη ομάδα.

Νιώθω ικανοποιημένος ως πατέρας του Ian Anis. Για αυτόν, μπορεί να προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα, և με την εργασία έρχεται η ανταμοιβή!

Υπάρχει ταλέντο στην Κύπρο, αλλά είναι δουλειά τους. Οι Κύπριοι πρέπει να εργάζονται, όχι να στηρίζονται στην εκπαίδευση. Έχουν σχεδόν τρεις φορές περισσότερα μαθήματα στο εξωτερικό από τα δικά μας. “Πάντα με τη σωστή καθοδήγηση εδώ στην Κύπρο, ώστε οι παίκτες να μπορούν να εργάζονται πολλές ώρες.”

Source