Παίκτες τένις και από τις πέντε ηπείρους στην Κύπρο.

Αυτή την εβδομάδα η Κύπρος φιλοξενεί τρία διαφορετικά διεθνή τουρνουά τένις στη Λάρνακα και τη Λευκωσία. Πρόκειται για το Hellenic Bank Masters Tennis Academy U14, το J4 Larnaca Herodotou Tennis Academy 2021 και το ITF S400 – Larnaca – Cyprus Seniors Cup 2021.

Το εντυπωσιακό πράγμα για τις αιτήσεις για τα τρία πρωταθλήματα είναι ότι υπάρχουν αθλητές που δηλώνουν τη χώρα καταγωγής τους και από τις πέντε ηπείρους (Νέα Καληδονία, Μαρόκο, Βραζιλία / Εκουαδόρ, Κίνα, και φυσικά σχεδόν όλη την Ευρώπη).

Η Ακαδημία Herodotus φιλοξενεί το Πρωτάθλημα Τένις J4 Larnaca Herodotou 2021 (ITF / U18), στο οποίο συμμετέχουν παίκτες τένις από 25 χώρες. Στην κατηγορία των αγοριών θα αγωνιστούν οι Φώτος Φωτιάδης (Νο. 2), Παύλος Πάρσον (Νο. 3), Στυλιανός Χριστοδούλου (Νο. 7), Λάμπρος Παντάρης (Νο. 15) και Πέτρος Πιερός (Νο. 20). Ο Ρουμάνος Dragos Cazaku βρίσκεται στην Νο. 1.

Μεταξύ των συμμετεχόντων από την Κύπρο είναι η Μαρία Ιωάννου (Νο. 3), η Μαρία Κωνσταντίνου (Νο. 5), η Βικτώρια Σαββίδη (Νο. 16), η Κωνσταντίνα Τεμπριώτη (Νο. 20), η Θεκλίας Χριστοδούλου και η Δάφνη Κουτσόφτα. Στο νούμερο 1 στο ταμπλό βρίσκεται ο Ines Faltinger από την Αυστρία.

Διευθυντής τουρνουά: Δημήτρης Ηροδότου, διαιτητής: arko arko Popovich, επιφάνεια: ακρυλικές / σκληρές μπάλες. Ομάδα Babolat (τύπος 2) Πραγματοποιήθηκε στις 17-24 Απριλίου

Στο Στρόβολο, το “Hellenic Bank Masters Tennis Academy U14” φιλοξενείται στα ιδρύματα της ίδιας ονομασίας της Ακαδημίας, όπου θα παίζουν παίκτες τένις από 20 χώρες. Μεταξύ των αγοριών, ο Ηρακλής Καλάνοφ είναι ο πρώτος, ενώ ξεχωρίζει η συμμετοχή των Ανδρέα Παπαδόπουλου, Μάριου Πρατίτη, Αλέκο Τιμίνι, Κωνσταντίνου Μεγαλέμου, Νικόλα Λοτίδη και Μάρκου Γιακοβίδη. Μεταξύ των κοριτσιών, η Άννα Δημηρτσή είναι η πρώτη, και από την κυπριακή πλευρά, ξεχωρίζουν οι Iliana Terry (No. 10), Anna Asantulina (No. 13), Nina Andronikou και Ioanna Kirakidou (No. 4).

Σκηνοθέτης τουρνουά: ian anos Catsigeorgiou, διαιτητής: George Orj Vasiliadis, επιφάνεια: ακρυλικές / σκληρές μπάλες. Τεχνική, που πραγματοποιήθηκε στις 17-24 Απριλίου

Το ITF S400 – Λάρνακα – Κύπρος Senior Cup 2021 πραγματοποιείται στη Λάρνακα, τη νέα εγκατάσταση του Larnaca Tennis Club, που παραδοσιακά φιλοξενεί μεγάλα πρωταθλήματα ενηλίκων. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία έχει μετατρέψει τις κατηγορίες ενηλίκων από 1/2/3/4/5 σε 1000/700/400/200/100, η ​​ομάδα օգտ χρησιμοποιώντας νέες εγκαταστάσεις և καλά οργανωμένη և φιλοξενία, στοχεύει στον εκσυγχρονισμό του πρωταθλήματος στο 700ari. Η φετινή διοργάνωση παρακολούθησαν περισσότεροι από 75 παίκτες τένις, κάτι που είναι πολύ ικανοποιητικό για τα στοιχεία για τα παγκόσμια αθλήματα κατά τη στιγμή της επιδημίας. Το πρωτάθλημα θα τελειώσει το επόμενο Σάββατο.

Διευθυντής του τουρνουά Μάριος Πέτρου, Surface. Άργιλος, μπάλες. Η ομάδα Babolat (Τύπος 2), πραγματοποιήθηκε στις 19-24 Απριλίου

Η κουρτίνα έπεσε στο Herodotou Tennis Academy U12 G2
Το Σάββατο (17 Απριλίου) η κουρτίνα έπεσε στο πρώτο διεθνές πρωτάθλημα που διοργανώθηκε φέτος στην Κύπρο. Το πρωτάθλημα, το οποίο ανήκει στην νεότερη ηλικιακή ομάδα του τένις Ευρώπης (U12), ήταν η 2η κατηγορία, στην οποία παρακολούθησαν παίκτες τένις από 17 χώρες.

Ο νικητής στο single των αγοριών ήταν ο Igor Navrazid από τη Ρωσία και ο νικητής στην αντίστοιχη κατηγορία κοριτσιών ήταν ο Chedillo-Vaison De Praten από τη Γαλλία. Ο Αντρέα Γρηγορίου Παπακιριακού έφτασε στους προημιτελικούς.

Οι νικητές του ορφανοτροφείου ήταν τα αγόρια Jo Jo Siadwalm / Louis Enriet, σε μια κατηγορία όπου το “Κύπριο” ντουέτο Νικόλας Λοτίδης / Αλέξανδρος Σόκολ έφτασε στους ημιτελικούς με την καλύτερη παρουσία στην Κύπρο. Ο τίτλος των κοριτσιών κέρδισε ο νικητής του Mono Cedigio-Vaison de Praten με τον συνεργάτη του Alex Rios, επίσης από τη Γαλλία.

Οι Θάσας Γρηγορίου / Μέριλιν Σεραφίδου և Αντρέα Γρηγορίου Παπακυριάκου (με τον συνεργάτη Βρετανό Relton) ήταν οι Κύπριοι συμμετέχοντες που έφτασαν στους προημιτελικούς

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source